EΛΛΑΔΑ

Υδάτινο πάρκο για στιγμές ατελείωτου παιχνιδιού στο νερό- Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park

Χορηγούμενο

Τα λατρεύουν οι μικροί και κάπως έτσι αρχίζουν να τα αναζητούν όλο και πιο έντονα οι γονείς που ταξιδεύουν το καλοκαίρι με την οικογένεια τους. Μπορεί τα waterparks (είτε βρίσκονται μέσα σε όμορφα, μοντέρνα ξενοδοχεία είτε όχι).

Να αποτελούν πόλο έλξης για τους εφήβους, που δείχνουν να τα θεωρούν πάντα τον απόλυτο προορισμό του καλοκαιριού. Ωστόσο, και οι μεγάλοι διασκεδάζουν ατελείωτα στις εντυπωσιακές νεροτσουλήθρες λες και είναι και οι ίδιοι ξανά παιδιά.

Μερικά από τα πιο πολυτελή και άνετα resorts της Ελλάδας διαθέτουν στις μεγάλες εγκαταστάσεις τους τα δικά τους πολύχρωμα, τεράστια, αρκετές φορές, υδάτινα πάρκα. Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αρκετοί επισκέπτες επιστρέφουν εκεί. Ξανά και ξανά κάθε καλοκαιρινή σεζόν. Άλλωστε το κεφάλαιο «ξεκούραστες διακοπές με παιδιά» μοιάζει πραγματικά ανεξάντλητο. Και η επιπλέον διασκέδαση που οι νεροτσουλήθρες μπορούν να προσφέρουν αληθινό ζητούμενο. Για πολλές οικογένειες από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Επίσης, από το waterpark το Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park στην Κυλλήνη, συνολικής έκτασης 20.000 τετραγωνικών μέτρων, και το πραγματικά εντυπωσιακό waterpark του The Westin Resort Costa Navarino στην Πύλο μέχρι μικρότερης έκτασης υδάτινα πάρκα. Με ωραία παιχνίδια μέσα στις παιδικές πισίνες .Και στριφογυριστές νεροτσουλήθρες που καταλήγουν στο νερό. Το παιχνίδι και η διασκέδαση στα aquaparks που βρείτε σε διάφορα ελληνικά resorts δεν σταματά ποτέ.

Χορηγούμενο

Αν κάνετε διακοπές με τα παιδιά σας είναι ένα αληθινό must που αξίζει να δοκιμάσετε.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button