EΛΛΑΔΑ

Εκκενώνεται το γηροκομείο Βόλου: Κατέρρευσε πτέρυγα! Χάος με τους ηλικιωμένους!

Χορηγούμενο

Εκκενώνεται το Γηροκομείο του Βόλου και επικρατεί ένα χάος καθώς αναζητείται χώρος να φιλοξενηθούν 50 ηλικιωμένοι. Ενώ η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά αδιάκοπα τη Μαγνησία.

Σκηνές βιβλικής καταστροφής θυμίζουν όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλία και τη Μαγνησία, με δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και σωρεία προβλημάτων εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel. Τεράστιες είναι οι καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και υποδομές που πλημμύρισαν από τα πρωτοφανή ύψη βροχής στην περιοχή, ενώ γίνονται συνεχώς προσπάθειες απεγκλωβισμού πολιτών και άντλησης υδάτων.

Σύμφωνα με το gegonota.news, το ρέμα της Αγίας Παρασκευής στον Βόλο παρέσυρε την παλιά πτέρυγα και προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας ηλικιωμένος.

Χορηγούμενο

Θα εκκενωθεί και το κεντρικό κτίριο που επίσης βρίσκεται κοντά στο ρέμα και θα παραμείνουν μόνο οι ηλικιωμένοι που διαβιούν στην τρίτη πτέρυγα.

Στο Γηροκομείο επικρατούν συνθήκες αλλοφροσύνης και η διοίκηση του ιδρύματος προσπαθεί να εξασφαλίσει στέγη στους ηλικιωμένους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button