ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κάτια Νικολαΐδου – ‘Ραγίζει’ καρδιές η τελευταία της ανάρτηση: «Έπεσα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο…»

Χορηγούμενο

Η Κάτια Νικολαΐδου σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο με το θάνατό της μόλις στα 58 της χρόνια. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μάλιστα «ραγίσει» καρδιές στην τελευταία της ανάρτηση, αναφέροντας πως έπεσε και σηκώθηκε άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο.

Η ίδια είχε αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και μόνο οι κοντινοί της άνθρωποι ήξεραν ότι η υγεία της είχε επιδεινωθεί.

Η τελευταία της ανάρτηση της Κάτιας Νικολαΐδου

«Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη, τη Σταθερότητα, το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κάτια Νικολαΐδου στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε μια εικόνα από τον πίνακα που είχε με μεράκι δημιουργήσει.

Χορηγούμενο

«Και κάπως έτσι έφτιαξα το δέντρο της ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον καινούργιο χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το ακατόρθωτο κατορθωτό!!!! Το δέντρο μας να ανθίζει και ν’ ανθίζει και ν’ ανθίζει!».

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by Katia Nikolaidou (@katianikolaidou_official)

«Η αυλαία έπεσε αγάπη μου»

«Ραγίζει» καρδιές ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου για το θάνατό της. «Η αυλαία έπεσε αγάπη μου» ανέφερε μάλιστα στην ανάρτησή του.

Η γνωστή ηθοποιός πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή, αφού πριν λίγο καιρό είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό της τον αδελφό της, Τάκη.

Το βράδυ της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου ο Τάκης Νιικολαϊδης αποχαιρέτησε την αδελφή του με μια σπαρακτική ανάρτηση αλλάζοντας μάλιστα τη φωτογραφία στο προφίλ του με μια χαμογελαστή φωτογραφία της Κάτιας Νικολαΐδου.

Χορηγούμενο

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!!! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος».

«Η αυλαία έπεσε αγάπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως… Άγγελε μου, αδερφή μου δεν θα βάλω μαύρο φόντο… κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου. Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο!!!!! Ξεκουράσου αδερφή μου ξεκουράσου κορίτσι μου μαχήτρια μου», έγραψε επίσης ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου.

Αγαπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!!!Σήμερα των αγγελων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην…

Χορηγούμενο

Δημοσιεύτηκε από Takis Nikolaides στις Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button