ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Σε ποιά σειρά έπαιξε η αδερφή του Γιώργου Νταλάρα;

Δεν το περίμενε κανένας!

Η αδερφή του Γιώργου Νταλάρα έπαιξε στις «Οικογενειακές ιστορίες» και σίγουρα ο τραγουδιστής δεν το περίμενε σε καμία περίπτωση.

«Έγινε πολύ στην πλάκα από μια φίλη μου που είναι εκεί και μου είπε “θέλεις να έρθεις;” και το κάναμε έτσι για πλάκα και πήγα. Πολύ μου άρεσε, ωραία εμπειρία», είπε η Ελένη Νταράλα για τη συμμετοχή της στις «Οικογενειακές ιστορίες» ενώ παράλληλα, δεν έκρυψε το παράπονό της, καθώς πολλοί την αναγνωρίζουν ως την αδελφή του Γιώργου Νταλάρα και όχι για την προσωπικότητά της:

«Πολλές φορές έχω παρεξηγηθεί, λέω “παιδιά σταματήστε, δεν είμαι η αδερφή του Νταλάρα, είμαι η Ελένη Νταράλα, τέλος!”. Λες και δεν έχω εγώ προσωπικότητα, λες κι εγώ είμαι κάποια που χρειάζεται τη στήριξη του. Είμαι η κόρη του Λουκά Νταράλα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ξέσπασμα της Ελένης Νταράλα

«Διασκεδάζω την ανεργία μου»

Η τραγουδίστρια πήγε να δει μια φίλη της που κάνει τα κάστινγκ της σειράς και βρέθηκε να… παίζει! «Όπως πίναμε καφέ μου πρότεινε να κάνω δοκιμαστικό. Το κάναμε -αν κι εγώ στην αρχή ήμουν αρνητική- και έφυγα. Έπειτα από δυο μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Έλα, παίζεις”.

Και το διασκέδασα πάρα πολύ, το ομολογώ. Αυτοί που γύριζαν, στο συνεργείο, δεν ξέρω αν το διασκέδασαν!» είχε πει χαριτολογώντας και συνέχισε: «Τα γυρίσματα κράτησαν τρεις μέρες, από το πρωί έως το βράδυ. Ήταν κουραστικά για μένα που δεν είχα καμία σχέση με την υποκριτική. Ωστόσο, θα ήθελα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση τώρα που πέρασε η κούραση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο της: «Ήμουν η κακιά που δεν στήριζα τον άντρα μου, με αποτέλεσμα το παιδί μου να μπλέξει με κάποιον που έκλεβε» αναφέρει, ενώ αποκάλυψε ότι ποτέ δεν είδε το επεισόδιο στην τηλεόραση! «Δεν το είδα, αλλά μου το έστειλαν οι φίλοι μου… Στη συνέχεια το ανέβασα, γράφοντας με χιούμορ: “Μετά από αυτό, στην Επίδαυρο”».

Ολοκληρώνοντας η Ελένη Νταράλα μίλησε και για τα επαγγελματικά της: «Τώρα διασκεδάζω την ανεργία μου! Από επιλογή δεν τραγουδώ; εκτός αν βρεθεί κάτι καλό. Δεν μπορώ να γυρίσω στη νύχτα. Ολα έχουν τον χρόνο τους. Με την Καίτη Γαρμπή δουλεύαμε από την εφηβεία μας με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Τώρα, λοιπόν, ζω την εφηβεία μου. Ο ,τι δεν έκανα τότε το κάνω τώρα. Το παιδί μου μεγάλωσε, έχει βρει τον δρόμο του, οπότε τώρα βγαίνω με τους φίλους μου και διασκεδάζω».

Back to top button