ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με τον Λευτέρη Πανταζή: Γυναίκα πήγε να του «αρπάξει» το εσώρουχο!

«Πικάντικες» αποκαλύψεις από τον τραγουδιστή

Χορηγούμενο

Ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, γνωστός για την εντυπωσιακή πορεία του στον χώρο της μουσικής, παραχώρησε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη… Αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες γύρω από την προσωπική του ζωή και τις δύσκολες στιγμές, που ενδεχομένως αντιμετωπίζει από το κοινό του.

Σε συνέντευξή του στο STAR, με αφορμή το νέο του βίντεο κλιπ, ο Λευτέρης Πανταζής δέχτηκε μια «πιπεράτη» ερώτηση… Αν κάποια θαυμάστρια τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Η απάντησή του ήταν αποκαλυπτική και αφοπλιστική.

Με αυτές τις αποκαλυπτικές δηλώσεις, ο Λευτέρης Πανταζής αφήνει το κοινό του να εισέλθει στον προσωπικό κόσμο του και να κατανοήσει καλύτερα τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως δημόσια προσωπικότητα. Αυτό αποδεικνύει την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει.

Χορηγούμενο

Τι αποκάλυψε;…

«Και στην πίστα ανεβαίνουν, με αγκαλιάζουν, με φιλάνε… Στο καμαρίνι έρχονται, μου ζητάνε κάποιο αντικείμενο δικό μου, κάποιο πουκάμισο, κάποια κολόνια… Τον αγαπάνε τον καλλιτέχνη».

Μιλώντας δε για το πιο περίεργο πράγμα που του έχουν ζητήσει αποκάλυψε.. «Δεν λέγονται αυτά! Και εσώρουχο μου έχουν ζητήσει!», ενώ σε ερώτηση αν το έδωσε απάντησε: «Καλέ θα μείνω χωρίς εσώρουχο;».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button