ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αγία Βαρβάρα – Λεπτομέρειες που σοκάρουν: «Το ένα παιδί ήταν μπροστά στη δολοφονία» του πατέρα του από τον παππού του!

Χορηγούμενο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία ενός πατέρα τριών παιδιών και γνωστού γιατρού στην Αγία Βαρβάρα, από τον ίδιο του τον πεθερό.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή του καναλιού «MEGA», ανέλυσε τον εφιάλτη που έζησε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, όταν ο 69χρονος πεθερός του εξουσίασε το σπίτι του με μια απάνθρωπη πράξη, σκοτώνοντας τον 57χρονο γαμπρό του.

Η αποκάλυψη που συγκλόνισε τους πάντες ήταν ότι ένα από τα παιδιά του θύματος… Βρισκόταν μπροστά στον φρικτό θάνατο του πατέρα του… Όταν ο παππούς του τον πυροβόλησε, δύο φορές, με καραμπίνα.

Χορηγούμενο

Το πρωί της τραγικής εκείνης ημέρας, η κοινότητα βρέθηκε σε σοκ όταν εντοπίστηκε ο… 57χρονος μέσα στα αίματα στην αυλή του σπιτιού του. Προηγήθηκε έντονη διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών, όπως αναφέρουν πηγές.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Σταύρου Μπαλάσκα, ο πεθερός του θύματος περίμενε τον… 57χρονο να επιστρέψει στο σπίτι του, προκειμένου να εκτελέσει τον φρικτό σχέδιό του. Όταν εκείνος έφτασε, τον πυροβόλησε αμέσως δύο φορές με καραμπίνα.

Χορηγούμενο

Λίγη ώρα μετά το άγριο περιστατικό, οι αρχές έλαβαν κατάθεση από τον φερόμενο ως δράστη πεθερό, καθώς και από τον γιο του θύματος… Οοποίος είναι αξιωματικός της αστυνομίας και είχε ειδοποιήσει τις Αρχές. Ο πεθερός δήλωσε στις αρχές πως πίστευε ότι η κόρη του υπέφερε και ότι έπρεπε να την προστατεύσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Το σοκαριστικό επεισόδιο αποτελεί ακόμη έναν λόγο ανησυχίας στην κοινότητα… Αναδεικνύοντας την ανάγκη για περαιτέρω δράση προς την αντιμετώπιση της βίας εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button