ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Δανάη Μπάρκα: «Μαζί της…»

Ποιός είναι ο πραγματικός πατέρας της παρουσιάστριας;

Χορηγούμενο

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» παραχώρησε ο Μίνως Θεοχάρης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά και τη Δανάη Μπάρκα.

«Ελεύθερος νιώθω όταν είμαι πάνω στη σκηνή. Στην έξω ζωή δύσκολα. Αυτό που μπορεί να με εγκλωβίσει είναι η ανελευθερία, η μη ισότητα, η αγένεια, ο ρατσισμός, η κακή πρόθεση, τα έχω βιώσει όλα. Για να ασχοληθείς με τη δουλειά που κάνουμε, πρέπει να το έχεις καβαλημένο το καλάμι. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν αποζητώ την αποδοχή, αλλά να είμαι εγώ εντάξει με τον εαυτό μου και να το έχω εγώ αποδεχτεί», είπε αρχικά ο Μίνως Θεοχάρης.

Ο Μίνως Θεοχάρης είπε στη συνέχεια: «Η συνεργασία μου με τον Νίκο Μουτσινά μού άφησε μια τέλεια γεύση. Ο Νίκος είναι φίλος μου από παλιά. Θέλω ο Νίκος να είναι καλά. Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα, αλλά κρατάω τα καλά, κρατάω την εμπειρία».

Χορηγούμενο

«Η πρώτη μου φορά που βγήκα βράδυ…»

Συγκινημένη εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega, με την ίδια να αναφέρεται σε έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, του οποίου τα άσματα την έχουν συντροφεύσει μέσα στα χρόνια.

Η παρουσιάστρια, που δεν περνά τις καλύτερες μέρες της τηλεοπτικά, συγκινήθηκε με τη συνέντευξη που έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή της και εξομολογήθηκε: «Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν τους έχεις συνδυάσει με κάποια δικά σου κομμάτια, με την οικογένειά σου, με τα ταξίδια σου, με το μεγάλωμά σου και τους βλέπεις να μιλάνε, να ανοίγουν παράθυρα από τη ζωή τους δεν σε πιάνει μια συγκίνηση;»!

Και συγκινημένη είπε: «Ο Σταμάτης είναι η πρώτη μου έξοδος δηλαδή στο δημοτικό η πρώτη μου φορά που βγήκα βράδυ ήταν στην Σπείρα, Σπείρα… και από τότε είναι ένας άνθρωπος που με έχει συντροφεύσει σε αγάπες, έρωτες, σε αδιέξοδα, χωρισμούς, σε σκοτάδια αλλά και προσωπικά να έχεις τη δυνατότητα να μιλάς με έναν τέτοιο άνθρωπο, είναι μαγικός…».

Χορηγούμενο

Ποιός είναι ο πραγματικός πατέρας της Δανάης Μπάρκα;

Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα είναι ο… Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, λόγω της στενής του φιλίας με τη Βίκυ Σταυροπούλου, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μιλά συνέχεια για τη μητέρα της, με την οποία μοιάζει πάρα πολύ… Όμως, τα εκφραστικά πράσινα μάτια της, τα έχει σίγουρα πάρει από τον πατέρα της, Νώντα Μπάρκα.

Ο Νώντας Μπάρκας είναι άνθρωπος που μένει «μακριά» από τα φώτα της δημοσιότητας… Επιλέγει να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αθόρυβα πίσω από τις κάμερες.

Χορηγούμενο

«Με ρωτάνε συνέχεια για τη μαμά μου, επειδή είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή να μιλήσω για εκείνον. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος. Εκνευριστικά καλός με όλη τη σημασία, τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί, και αυτό είναι το πιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού που πρέπει να καταπατηθεί, το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί για τα παιδιά αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί ένα παιδί είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς», είχε αποκαλύψει η Δανάη Μπάρκα μιλώντας για τον πατέρα της.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button