ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε «κάφρους» υγειονομικούς που διαμαρτύρονται στην Μυτιλήνη! (Βίντεο)

Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Υγεία!

Χορηγούμενο

Απίστευτο! Εκτός εαυτού ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε «κάφρους» υγειονομικούς που διαμαρτύρονται για την κατάσταση στη Δημόσια Υγεία στην Μυτιλήνη!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε «κάφρους» υγειονομικούς! Δεν κρατήθηκε ο υπουργός Υγείας και ξέσπασε εναντίον υγειονομικών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις άθλιες συνθήκες στο ΕΣΥ και την υποστελέχωση στις δημόσιες δομές Υγείας. Στα εγκαίνια του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης εργαζόμενοι διαδήλωσαν κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αποτέλεσμα να εξοργίσουν τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Από βήματος τους αποκάλεσε «κάφρους» (στο 24:25 του παρακάτω βίντεο) και άλλα μάλιστα κοσμητικά επίθετα δικαιολογώντας την πολιτική του υπουργείου: «Στην Μυτιλήνη είναι μικρότερες οι αναμονές των ασθενών».

Χορηγούμενο

Εκνευρισμένος από την παρουσία διαδηλωτών αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο στους υγειονομικούς που διαμαρτύρονταν υποστηρίζοντας ότι δεν εκπροσωπούν κανέναν. Σύμφωνα με το τοπικό stonisi.gr, ζήτησε να στείλουν κάποιον να τον αντικρούσει, ωστόσο, οι αστυνομικοί εμπόδιζαν όποιον ήθελε να πλησιάσει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε απτόητος τις δηλώσεις του.

Δείτε επίσης το βίντεο

Απίστευτος ο Άδωνις Γεωργιάδης: Κατέβηκε να συνομιλήσει με τους συνταξιούχους που διαμαρτύρονταν έξω από το Υπουργείο Εργασίας

Το πιο σύνηθες όταν γίνονται διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, είναι να «κατεβαίνουν τα ρολά» στα διάφορα υπουργεία, όπου περνούν οι διαδηλωτές. Αυτό όμως δεν συνέβη στη σημερινή κινητοποίηση των συνταξιούχων, στην οποία ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, όχι μόνο δεν έφυγε από το Υπουργείο αλλά κατέβηκε στην κεντρική πόρτα για να συνομιλήσει με τους συνταξιούχους.

Χορηγούμενο

Μαζί με τον Υπουργό ήταν επίσης και ο υφυπουργός Πάνος Τσακλόγλου.

Ο κ. Γεωργιάδης, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τον διάλογο που είχε με στους συνταξιούχους. Ο υπουργός Εργασίας αφού συνομίλησε μαζί τους… Έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ανέβηκε στο γραφείο του, αφότου είχε σφικτό εναγκαλισμό με μία συνταξιούχο.

Δείτε το βίντεο

«Πριν λίγο έφτασε η πορεία των συνταξιούχων στο Υπουργείο Εργασίας. Κατεβήκαμε με τον υφυπουργό και τους υποδεχθήκαμε με τις πόρτες του Υπουργείου ανοικτές. Εμείς δεν αντιδικούμε με τους συνταξιούχους τους οποίους υπηρετούμε όσο μπορούμε καλύτερα», έγραψε στο Χ, ανακοινώνοντας ότι περιμένει αντιπροσωπεία τους.

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button