ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάτης: Δείτε πως έγινε ο «Πέτρος Μπαλαφούτης» από την «Πολυκατοικία»! (Φωτο και βίντεο)

Πως είναι και τι κάνει ο ηθοποιός;

Χορηγούμενο

Γιώργος Λιάτης: Δείτε πως έγινε ο «Πέτρος Μπαλαφούτης» από την «Πολυκατοικία»! Πως είναι και τι κάνει ο ηθοποιός;

Γιώργος Λιάτης: Δείτε πως έγινε ο «Πέτρος Μπαλαφούτης» από την «Πολυκατοικία»! Ο Γιώργος Λιάτης, γνωστός για τον ρόλο του ως «Πέτρος Μπαλαφούτης» στη δημοφιλή σειρά του Mega «Πολυκατοικία», έχει πλέον εντελώς διαφορετική εμφάνιση από τον «γιο του διαχειριστή» που θυμόμαστε. Σήμερα, σε ηλικία 26 ετών, ο Γιώργος Λιάτης έχει χάσει σχεδόν 50 κιλά.

Είχε μιλήσει για αυτή την προσπάθειά του σε μια συνέντευξη που παραχώρησε πριν από χρόνια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης τη «βόμβα» που έριξε η Βάσω Λασκαράκη για την «Πολυκατοικία»: «Για να πάρω ρόλο έπρεπε να…»

Η μάχη για την απώλεια βάρους και η πολιτική

Ο Γιώργος Λιάτης είχε επίσης δηλώσει σε μια άλλη συνέντευξή του ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική και πλέον επιθυμεί να ασχοληθεί με την πολιτική.

Για την προσπάθειά του να χάσει βάρος, είχε δηλώσει ο ίδιος χαρακτηριστικά…

Χορηγούμενο

«Η αλήθεια είναι ότι έχω πάει σε πολλούς διατροφολόγους, καμιά 10αριά. Στην αρχή πάντα ακολουθούσα το πρόγραμμα, αλλά έβλεπα ότι δεν μου ταιριάζουν. Για εμένα το μυστικό είναι να κάνεις ένα πρόγραμμα που να είναι προσαρμοσμένο σε εσένα, να θες να το κάνεις και να μπορείς να το κάνεις.

Για την απόφαση μου να χάσω τα κιλά δεν έγινε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, ίσως επειδή μεγάλωσα. Πήρα της διατροφές και τις συνένωσα ώστε να με βολεύουν. Άρχισα να χάνω κιλά μετά τα 16 και χάνω ακόμα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button