EΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο, με ανοιχτή φιάλη υγραερίου!

Χορηγούμενο

Ένα άγριο θρίλερ εκτυλίχθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Πατέρας κλείστηκε, με τα ανήλικα παιδιά του, σε αυτοκίνητο, με ανοιχτή φιάλη υγραερίου!

Οι αστυνομικές Αρχές δέχθηκαν σήμερα μια καταγγελία, στις 20:30, από μία γυναίκα, ότι ο πρώην σύζυγός της και τα δίδυμα παιδιά της, περίπου τριών ετών, ήταν κλειδωμένα σε όχημα στην περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης και ότι μυρίζει υγραέριο.

Απόστρατος της Αεροπορίας που όφειλε να επιστρέψει τα δύο ανήλικα παιδιά του στη σύζυγό του, που διαμένει στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, πήγε στο σπίτι της και, όταν έφτασε έξω από αυτό, εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του μαζί με τα παιδιά του. Στο όχημα υπήρξε ανοιχτή φιάλη υγραερίου και οι συνθήκες του θρίλερ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Χορηγούμενο

Η μητέρα των παιδιών όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. Όπου αρχικά έσπασαν τα τζάμια του ΙΧ και στη συνέχεια απεγκλώβισαν τα δύο ανήλικα και τον πατέρα τους.

Ο πατέρας διακομίστηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου ενώ διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button