EΛΛΑΔΑ

Οριστικό τέλος στα παλιά ταξί- Παράταση μόνο με την προϋπόθεση ότι…

Χορηγούμενο

Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει αποφάσεις για τα τέλη κυκλοφορίας των παλαιών οχημάτων, η κυβέρνηση δεν επεκτείνει τα όρια ηλικίας για τα παλιά ταξί.

Συγκεκριμένα, θα δοθεί μόνο μια λογική παράταση για την κυκλοφορία των ταξί που πληρούν το όριο ηλικίας απόσυρσης των 21 ετών. Υπό την προϋπόθεση ότι οι ιδιοκτήτες τους έχουν ήδη προβεί στην αντικατάσταση του οχήματος… και περιμένουν το νέο.

Πιο αναλυτικά:

Οι ιδιοκτήτες ή οδηγοί των παλαιών ταξί πρέπει να διαθέτουν και να παρουσιάζουν σε κάθε έλεγχο το Δελτίο Παραγγελίας. Καθώς και άλλο σχετικό αποδεικτικό έγγραφο αγοράς του νέου οχήματος. Το οποίο φέρει ημερομηνία έως την 30ή Απριλίου 2024. Καθώς και σχετικό τραπεζικό αποδεικτικό καταβολής ποσού τουλάχιστον ίσου με το 20% της αξίας του νέου οχήματος. Με ημερομηνία έως την 30ή Απριλίου 2024.

Χορηγούμενο

Οι ιδιοκτήτες των παλαιών ταξί που πληρούν τα κριτήρια για συνταξιοδότηση από την 1η Μαΐου έως την 31η Ιουλίου 2024. Μπορούν να αποδείξουν το δικαίωμα αυτό με την επίδειξη της αίτησης συνταξιοδότησης ή άλλου σχετικού δημόσιου εγγράφου… εφόσον ζητηθεί.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button