EΛΛΑΔΑ

Πότε πρέπει να βάζουμε βενζίνη; Το επτασφράγιστο μυστικό των πρατηριούχων

Πως θα μειώσετε το κόστος των μετακινήσεών σας και των καυσίμων σας;

Χορηγούμενο

Κάθε πότε πρέπει να βάζουμε βενζίνη; Στο φως το επτασφράγιστο μυστικό των πρατηριούχων που δεν θέλουν να μάθουμε ποτέ!… Δείτε, πως θα μειώσετε το κόστος των μετακινήσεών σας πληρώνοντας λιγότερα για τα καύσιμά σας!

Πότε πρέπει να βάζουμε βενζίνη; Το μυστικό των πρατηριούχων που δεν θέλουν να ξέρουμε… Ένας τρόπος για να μειώσουμε το κόστος καυσίμων για το αυτοκίνητό μας είναι να επιλέγουμε προσεκτικά την ημέρα που θα το ανεφοδιάσουμε. Αν πιστεύατε ότι όλες οι μέρες είναι ίδιες για τον ανεφοδιασμό, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Μια έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαιώνει ότι οι τιμές στα πρατήρια καυσίμων παρουσιάζουν μικρές αλλά σημαντικές διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι οποίες δεν σχετίζονται με τις διεθνείς τιμές πετρελαίου. Η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών καυσίμων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Δευτέρα είναι συνήθως η ημέρα με τις χαμηλότερες μέσες τιμές βενζίνης και συνεπώς η καλύτερη μέρα για να γεμίσετε το ρεζερβουάρ σας.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σοκ: Ετοιμάζουν νέο «χαράτσι» στα καύσιμα!

Η χειρότερη ημέρα για να φουλάρεις καύσιμα

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Παρασκευή, που παραδοσιακά θεωρείτο από τις πιο ακριβές ημέρες για αγορά βενζίνης… Τώρα, εμφανίζεται ως μια από τις πιο οικονομικές. Αυτό το εύρημα ανατρέπει την προηγούμενη αντίληψη ότι οι οδηγοί γεμίζουν τα ρεζερβουάρ τους την Παρασκευή ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Παρόλο που οι τιμές της βενζίνης μπορεί να διαφέρουν από μέρα σε μέρα, η καλύτερη επιλογή είναι να γεμίζετε το ρεζερβουάρ σας είτε στην αρχή είτε στο τέλος της εβδομάδας, δηλαδή τη Δευτέρα ή την Παρασκευή. Αν χάσετε αυτές τις ημέρες, η Κυριακή είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή για οικονομικό ανεφοδιασμό.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – ΕΙΑ: Μείωση στα αποθέματα αργού των ΗΠΑ με αύξηση τιμών στα καύσιμα

Παραδοσιακά, το Σάββατο θεωρούταν η χειρότερη ημέρα για να αγοράσετε καύσιμα. Ωστόσο, σήμερα, όσο παράξενο και αν ακούγεται, η Πέμπτη έχει γίνει η πιο ακριβή ημέρα για ανεφοδιασμό. Το Σάββατο παραμένει επίσης μια “ακριβή” ημέρα με μεγάλη κίνηση στα βενζινάδικα, ενώ η… Τετάρτη είναι πλέον η δεύτερη πιο ακριβή ημέρα μετά την Πέμπτη.

Αποφεύγοντας τον ανεφοδιασμό στα μέσα της εβδομάδας και προτιμώντας την αρχή ή το τέλος της, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το κόστος των καυσίμων.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button