ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύεται η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Το νυφικό, οι καλεσμένοι και όλο το παρασκήνιο

Ο έξι ετών αρραβώνας, οι αναβολές και η ζωή στο Λος Άντζελες

Χορηγούμενο

Παντρεύεται η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Το νυφικό και οι καλεσμένοι – Ο έξι ετών αρραβώνας, οι αναβολές και η ζωή στο Λος Άντζελες

Παντρεύεται η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Το νυφικό και οι καλεσμένοι! Έπειτα από τέσσερα χρόνια και τρεις αναβολές, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ είναι επιτέλους έτοιμη να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Μάθιου Κουμάρ.

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας θα παντρευτεί τον μακροχρόνιο αρραβωνιαστικό της στην Αθήνα στις 28 Σεπτεμβρίου.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Τι ένοχα μυστικά κρύβουν οι νέες Βασίλισσες της Ευρώπης; Της «ακολασίας» στα παλάτια!

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, γνωστό και ως Μητρόπολη Αθηνών, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Β’, του επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αυτός ο καθεδρικός ναός είναι εμβληματικός για την ελληνική πρωτεύουσα και κατέχει σημαντική θέση για την τέως βασιλική οικογένεια.

Χορηγούμενο

Η ιστορική εκκλησία, που βρίσκεται στην Πλάκα, έχει φιλοξενήσει πολλούς σημαντικούς βασιλικούς γάμους, όπως εκείνον του Χουάν Κάρλος και της Σοφίας της Ισπανίας, καθώς και των γονιών της Θεοδώρας.

Χορηγούμενο

Πιο πρόσφατα, στις 23 Οκτωβρίου 2021, ο αδελφός της Θεοδώρας, Φίλιππος, παντρεύτηκε εκεί τη Νίνα Φλορ.

Η Θεοδώρα θα συνοδεύεται στην εκκλησία από τον μεγαλύτερο αδελφό της, Παύλο.

Το νυφικό της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola!, η Θεοδώρα θα φορέσει ένα νυφικό δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη. Επιθυμεί το νυφικό της να μοιάζει με αυτό που φόρεσε η μητέρα της, Άννα Μαρία, πριν από 60 χρόνια.

Δεν είναι σαφές αν θα φορέσει το νυφικό που της είχε σχεδιάσει η Κριθαριώτη για τον αρχικά προγραμματισμένο γάμο το 2020 ή αν θα επιλέξει ένα καινούργιο.

Χορηγούμενο

Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο της Θεοδώρας

Ο γάμος θα είναι ένα σημαντικό γεγονός για την οικογένεια, με φίλους, διασημότητες και γαλαζοαίματους από όλο τον κόσμο να παρευρίσκονται.

Μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ισπανίας και της Δανίας αναμένεται να δώσουν το παρών. Είναι επίσης πιθανό να παρευρεθούν μέλη της οικογένειας Γουίνδσορ, λόγω των συγγενικών σχέσεων.

Δείτε επίσης – Το άγνωστο δράμα της Βασίλισσας Σοφίας και τα κλάματα μπροστά στις κάμερες

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, παρά το διαζύγιό της με τον Νικόλαο, αναμένεται να παραβρεθεί, καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια και την πρώην πεθερά της, όπως αναφέρει το Hola!

Οι αναβολές του γάμου της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Η Θεοδώρα ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Μάθιου Κουμάρ τον Νοέμβριο του… 2018, με μια φωτογραφία μπροστά από την Tower Bridge στο Λονδίνο.

Αρχικά σχεδίαζαν να παντρευτούν το 2020, αλλά ο γάμος αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα πρώτα τους σχέδια προέβλεπαν γάμο τον Μάιο του 2020 στις Σπέτσες, αλλά η πανδημία διέκοψε τις ετοιμασίες. Ωστόσο, την ημέρα εκείνη έκαναν μια γιορτή με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδας, τα γαλανόλευκα, απολαμβάνοντας την ελληνική κουζίνα με αγαπημένα πρόσωπα.

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 σκόπευαν να τελέσουν τον γάμο στο Πόρτο Χέλι, όπως ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας.

Όμως, ο θάνατος του πατέρα της Θεοδώρας τον Ιανουάριο του 2023 ανέτρεψε ξανά τα σχέδιά τους. Η οικογένεια θρήνησε τον χαμό του σε μια ιδιωτική κηδεία, αναγκάζοντας τη… Θεοδώρα και τον Μάθιου να αναβάλουν τον γάμο τους από σεβασμό.

Δείτε επίσης – Παύλος Γλύξμπουργκ – Μαρί Σανταλ. Ποιά είναι η «καυτή πριγκίπισσα» που δεν γνωρίζαμε;

Τώρα, μετά από έξι χρόνια αρραβώνα και πολλές δυσκολίες, η Θεοδώρα και ο Μάθιου είναι έτοιμοι να παντρευτούν επιτέλους.

Η Θεοδώρα μεγάλωσε και σπούδασε στην Αγγλία, ενώ έζησε μερικά χρόνια στην… Καλιφόρνια, όπου γνώρισε τον αγαπημένο της και πλέον ζουν μαζί στο Λος Άντζελες.

Η 39χρονη είναι ηθοποιός και έχει εμφανιστεί στην αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button