ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα»: Ο Γιώργος Λιάγκας στα «πράσα» με γνωστή καλλονή!

Με ποιά αιθέρια ύπαρξη ήταν ο παρουσιαστής στον Πόρο;

Χορηγούμενο

Έσκασε «βόμβα» στην ελληνική showbiz: Ο Γιώργος Λιάγκας πιάστηκε στα «πράσα» με γνωστή καλλονή! Με ποιά αιθέρια ύπαρξη ήταν ο παρουσιαστής στον Πόρο, τρισευτυχισμένος και φανερά αδυνατισμένος;

«Βόμβα»: Ο Γιώργος Λιάγκας στα «πράσα» με αιθέρια ύπαρξη! Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει να περνάει καλά και πλέον απολαμβάνει το καλοκαίρι του με παρέα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nassosblog.gr, ο δημοσιογράφος βρίσκεται στον Πόρο, συνοδευόμενος από τη Μαρία Αντώνα, και διαμένουν στο ξενοδοχείο Sirene Blue, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Σπύρου Λάζαρη, ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας με τη σύντροφό του, Ευαγγελία Αραβανή.

Δείτε επίσης – Κατερίνα Καινούργιου: «Βόμβα» για τον Λιάγκα και το νέο «κορίτσι» του

Χορηγούμενο

View this post on Instagram

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Χορηγούμενο

Οι περιγραφές αναφέρουν ότι το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο και ότι ο Λιάγκας δείχνει να έχει αδυνατίσει. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές προβλέπουν ότι τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψει σε άριστη φυσική κατάσταση.

View this post on Instagram

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σάλος: Η Μαρία Αντωνά με ξανθιά καλλονή σε βίντεο «φωτιά»


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button