ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρισευτυχισμένοι Κώστας Σλούκας – Μαρία Δαρσινού: Γεννήθηκε ο γιος τους!

Υποδέχθηκαν το νέο μέλος και μεγάλωσε η οικογένειά τους!

Χορηγούμενο

Τρισευτυχισμένοι Κώστας Σλούκας – Μαρία Δαρσινού: Γεννήθηκε ο γιος τους! – Υποδέχθηκαν το νέο μέλος και μεγάλωσε η οικογένειά τους!

Τρισευτυχισμένοι Κώστας Σλούκας – Μαρία Δαρσινού: Γεννήθηκε ο γιος! Ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού ζουν μια περίοδο μεγάλης χαράς και ευτυχίας καθώς υποδέχτηκαν το δεύτερο μέλος της οικογένειάς τους στις πρώτες ώρες του Σαββάτου 8 Ιουνίου. Η σύζυγος του αρχηγού της ομάδας του Παναθηναϊκού, AKTOR, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, και ο τοκετός προχώρησε ομαλά. Μαζί έχουν ήδη ένα κοριτσάκι, τη Βαλέρια, η οποία πλησιάζει τα τρία της χρόνια. Η οικογένεια του Κώστα Σλούκα βιώνει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Κανένας από τους δύο δεν έχει ακόμη κάνει κάποια ανάρτηση. Το πιο πρόσφατο story στο Instagram της Μαρίας Δαρσινού, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, είναι από τη βόλτα του συζύγου της με τη μικρή Βαλέρια. Ο Κώστας και η Μαρία παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2021 σε μια πολιτική τελετή, και απέκτησαν την κόρη τους, τη Βαλέρια. Τον Ιανουάριο του 2023 ακολούθησε ο θρησκευτικός τους γάμος.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – «Βόμβα»: Η Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού γέννησε το δεύτερο μωράκι της – Όλες οι λεπτομέρειες

View this post on Instagram

A post shared by Darsy✨ (@maria_darsinou)

Χορηγούμενο

Μέσω των social media, η Μαρία Δαρσινού συχνά μοιράζεται φωτογραφίες τους δυο τους και δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την αγάπη της στον μπασκετμπολίστα.

Δείτε επίσης – «Βόμβα»: Οι γεννήσεις στην Ελλάδα μειώθηκαν 11% τον τελευταίο χρόνο! – Μόνο το 63% του πληθυσμού θα είναι οι Έλληνες το 2050!

Δείτε επίσης – Κώστας Σλούκας: Το «υπερόπλο» που οδηγεί και η καλλονή σύζυγός του (Φωτο)

Πρόσφατα, για την επέτειο του, έγραψε μάλιστα: “Χρόνια πολλά στον άλλο μου μισό, χωρίς τον οποίο νιώθω μη ολοκληρωμένη… Σε αγαπώ πολύ, αγάπη μου”.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button