ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σεξ: Τα απίστευτα ρεκόρ που θα σας αφήσουν άφωνους!

Τα «ένοχα μυστικά» του βιβλίου Γκίνες

Χορηγούμενο

Κάτι πρέπει να βρούμε να γράψουμε κι εμείς, για να ελαφρύνουμε λίγο το βαρύ κλίμα των ημερών και επιλέξαμε μερικά από τα ρεκόρ που έχουν καταγραφεί γύρω από το σεξ με τα οποία πιστεύουμε ότι θα μείνετε άφωνοι και θα εκπλαγείτε!

Μερικά από τα πιο παράξενα ρεκόρ γύρω από το σεξ που θα σας αφήσουν άφωνους!

Το πιο δυνατό ρέψιμο από γυναίκα

Η Kimberly “Kimycola” Winter από το Maryland κατάφερε να βγάλει ένα ρέψιμο που μετρήθηκε στα 107 ντεσιμπέλ – περίπου όσο θόρυβος παράγει μια μοτοσικλέτα με τέρμα γκάζι. Η Winter δήλωσε στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες ότι κατανάλωσε καφέ και μπύρα με το πρωινό της την ημέρα της προσπάθειας, προκειμένου να εξασφαλίσει τη μέγιστη ένταση. Το ανδρικό ρεκόρ είναι στα 112,7 ντεσιμπέλ.

Χορηγούμενο

Το μακρύτερο μουστάκι σε ζωντανό άνδρα

Ο Paul Slosar από το Summerville, S.C., έχει μουστάκι μήκους 64 εκατοστών, όπως επιβεβαιώθηκε στο Εθνικό Πρωτάθλημα Γενειάδας και Μουστάκι στο Casper, Wyo. Το μουστάκι του Slosar είναι τύπου αγγλικού, που ορίζεται από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουστάκι και Γενειάδα ως λεπτό, ξεκινώντας από τη μέση του άνω χείλους με τις τρίχες μακριές και τραβηγμένες στο πλάι, με τις άκρες ελαφρώς ανασηκωμένες.

Δείτε επίσης – Ποιά είναι τα πέντε πιο παράξενα ρεκόρ στο σεξ; Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Η μεγαλύτερη μύτη

Η μεγαλύτερη μύτη σε ζωντανό άτομο έχει μέγεθος 8,8 εκατοστά και ανήκει στον Mehmet Özyürek από την Τουρκία. Μετρήθηκε στη Ρώμη της Ιταλίας στις 18 Μαρτίου 2010.

Χορηγούμενο

Η πιο κοντή γυναίκα

Η Jyoti Amge από την Ινδία, γεννημένη στις 16 Δεκεμβρίου 1993, έχει ύψος 62,8 εκατοστά. Η Jyoti Amge μετρήθηκε στο νοσοκομείο Wockhardt Superspeciality στο Ναγκπούρ της Ινδίας στα 18α γενέθλιά της, αποκτώντας το ρεκόρ της κοντύτερης γυναίκας που ζει.

Ο άντρας με τη μακρύτερη εκσπερμάτιση

Ο Χορστ Σουλτζ κατέχει το ρεκόρ για την μακρύτερη σε απόσταση εκσπερμάτιση, που έφτασε τα 6 μέτρα. Η συγκεκριμένη επίδοση του χάρισε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ρεκόρ αυνανισμού

Ο Masanobu Sato αυνανίστηκε για 9 ώρες και 58 λεπτά αδιαλείπτως. Το μυστικό της αντοχής του είναι η καθημερινή αυνανιστική του ιεροτελεστία. Ξεκινά τη μέρα του αυνανιζόμενος για 2-3 ώρες πριν πάει στη δουλειά του. Ο Masanobu κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ του, που ήταν 9 ώρες και 33 λεπτά.

Ρεκόρ κατάποσης σπέρματος

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Michelle Monaghan κατέχει το ρεκόρ για την κατάποση 457 γραμμαρίων σπέρματος το 1991 σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Χορηγούμενο

Οι περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις

Η Cindy Jackson ξεκίνησε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις το 1988 και έχει φτάσει τις 52, κερδίζοντας μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Ανάμεσα στις επεμβάσεις της είναι δύο στη μύτη, δύο στα βλέφαρα, δύο στα μάγουλα, και εμφυτεύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η γυναίκα που έκανε σεξ με 919 άντρες σε μία μέρα

Η Αμερικανίδα Lisa Sparks το 2014 έσπασε το ρεκόρ κάνοντας σεξ με 919 άνδρες σε μία μέρα.

Η μεγαλύτερη ιερόδουλη

Η Sheila Vogel είναι γνωστή ως η μεγαλύτερη ηλικιακά ιερόδουλη στη Βρετανία και ίσως στον κόσμο. Το 2018, σε ηλικία 89 ετών, συνέχιζε να εργάζεται, ζητώντας 250 ευρώ την ώρα για τις υπηρεσίες της.

Ο πιο ηλικιωμένος πορνοστάρ

Ο Shigeo Tokuda, ο θρυλικός Ιάπωνας πορνοστάρ, ξεκίνησε την καριέρα του στην πορνογραφία το 1994, όντας ήδη 59 ετών. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 350 πορνοταινίες.

Χορηγούμενο

Το μεγαλύτερο όργιο του κόσμου

Το μεγαλύτερο όργιο του κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία με… 500 συμμετέχοντες (250 άνδρες και 250 γυναίκες), που κλείστηκαν σε μια αποθήκη και κατέγραψαν το γεγονός με επαγγελματικό τρόπο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button