EΛΛΑΔΑ

«Περίεργα» πράγματα: Ποιά η αιτία θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη;

Στο φως συγκλονιστικό βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές

Χορηγούμενο

«Περίεργα» πράγματα: Ποιά η αιτία θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη; Στο φως συγκλονιστικό βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές

«Περίεργα» πράγματα: Ποιά η αιτία θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη; Η νεκροψία-νεκροτομή του Μάικλ Μόσλεϊ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/06). Ο Βρετανός γιατρός και παρουσιαστής του BBC βρέθηκε νεκρός σε παραλία της Αγίας Μαρίνας την Κυριακή το πρωί (09/06).

Ο ιατροδικαστής της Ρόδου διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν τραύματα που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, η αιτία θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Εικόνες σοκ: Ο Μάικλ Μόσλεϊ νεκρός στη Σύμη! (Φωτο)

Το βίντεο – ντοκουμέντο με τις τελευταίες του στιγμές

Οι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους ένα σημαντικό βίντεο που καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του Βρετανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο δείχνει τον 67χρονο να κατεβαίνει αργά το δύσβατο και βραχώδες μονοπάτι προς την παραλία της Αγίας Μαρίνας, κρατώντας μια ομπρέλα και στηριζόμενος στις πέτρες.

Χορηγούμενο

Ξαφνικά χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω στα βράχια, χωρίς να φαίνεται να σηκώνεται ξανά.

Ο τηλεοπτικός γιατρός πιθανότατα ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος, καθώς μια διαδρομή που κανονικά διαρκεί 5 λεπτά, του πήρε 20.

Δείτε το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του διάσημου παρουσιαστή του BBC

Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατο του

Σύμφωνα με την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, το πιθανότερο σενάριο για τον θάνατο του παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ είναι ότι ξεκίνησε από την παραλία του Άγιου Νικολάου, διέσχισε τον οικισμό στο Πέδι και έφτασε στην Αγία Μαρίνα μέσω ενός δύσβατου μονοπατιού. Η ημέρα αυτή είχε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

Χορηγούμενο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 67χρονος δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, μόνο το ρολόι του. Η σύζυγός του εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την ανησυχία της την Πέμπτη (06/06), αφού εξαφανίστηκε.

Φαίνεται ότι ο Μόσλεϊ φτάνοντας στην Αγία Μαρίνα, προσπάθησε να περάσει γύρω από την περίφραξη του beach bar. Παρά ταύτα, για άγνωστους λόγους, δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στην παραλία. Ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, καθώς το beach bar είχε αρκετό κόσμο.

Τελικά, βρέθηκε νεκρός δίπλα στο φράχτη στην Αγία Μαρίνα Σύμης. Είχε πλάι του την ομπρέλα που κρατούσε εκείνη την ημέρα και στο χέρι είχε ένα ψηφιακό ρολόι.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button