EΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη – Άγριο οικογενειακό θρίλερ: «Θα σκοτώσω τη μαμά σας…»

Χορηγούμενο

Θεσσαλονίκη – Άγριο οικογενειακό θρίλερ: «Θα σκοτώσω τη μαμά» – Εμβόλισε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο ενώ αυτή σχόλασε από τη δουλειά και οδηγούσε τη μηχανή της στο δρόμο προς το σπίτι!

Θεσσαλονίκη – Άγριο οικογενειακό θρίλερ: «Θα σκοτώσω τη μαμά» – Ο 41χρονος άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν εμβόλισε τη μοτοσυκλέτα της 35χρονης εν διαστάσει συζύγου του στα Νέα Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, την άρπαξε από τον λαιμό και την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος παρέσυρε την πρώην σύζυγό του με το αυτοκίνητο!

Χορηγούμενο

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία, παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την καταγγελία, το συμβάν συνέβη το βράδυ της Κυριακής και δύο ημέρες αργότερα, αφού έληξε η διαδικασία του αυτόφωρου, ο άνδρας παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκηδόνας για να καταθέσει. Η γυναίκα υπέβαλε νέα μήνυση για απειλή, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να παραπεμφθεί ξανά στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο 41χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό πλημμελήματος και αναμένεται να αντιμετωπίσει και την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Για το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και θα κληθεί να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια.

Στο παρελθόν, ο ίδιος άνδρας είχε κατηγορηθεί ξανά για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του. Η δίκη για εκείνο το περιστατικό δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με το protothema.gr, ένα ακόμη ανησυχητικό στοιχείο αυτής της υπόθεσης είναι ότι την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης, ο 41χρονος είχε πάει στη θάλασσα με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους και τους είχε πει ότι θα σκοτώσει τη μητέρα τους. «Εγώ θα σκοτώσω τη μαμά σας αλλά σε εσάς δεν θα λείψει τίποτα», φέρεται να τους είπε.

Σχετικά με το κίνητρο του 41χρονου, είναι – συμφωνα με την 35χρονη – ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι χώρισαν και ότι η ίδια θέλησε να προχωρήσει τη ζωή της.

«Με έριξε από τη μοτοσυκλέτα και προσπάθησε να με πνίξει»

Παράλληλα, όπως δήλωσε η γυναίκα στο protothema.gr, η επίθεση από τον εν διαστάσει σύζυγό της δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 41χρονος επιχείρησε να τη σκοτώσει και εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά εναντίον της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το θύμα, περίπου 1,5 χρόνο μετά τον χωρισμό τους, ο 41χρονος την απείλησε με μια καραμπίνα και πυροβόλησε μπροστά στα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ευτυχώς χωρίς να την τραυματίσει. Για το περιστατικό αυτό έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με τον κατηγορούμενο να αφήνεται ελεύθερος με όρους τους οποίους παραβίασε.

Χορηγούμενο

Μετά το πρώτο περιστατικό βίας, ο 41χρονος εξαφανίστηκε για μήνες, αλλά πρόσφατα άρχισε ξανά να απειλεί την εν διαστάσει σύζυγό του, λέγοντάς της ακόμη και μπροστά στα παιδιά τους ότι θα τη σκοτώσει.

Σχετικά με το δεύτερο περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής, η γυναίκα περιέγραψε ότι ενώ επέστρεφε με τη μοτοσυκλέτα της από τη δουλειά, ένα αυτοκίνητο την πλησίασε απότομα. Μετά την εμβολή και την πτώση της στην άσφαλτο, ο 41χρονος την έβρισε, την χτύπησε στην πλάτη, την τράβηξε από τα μαλλιά και την έπιασε από τον λαιμό. Σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα προσπάθησε να τον απομακρύνει, ενώ ένα φιλικό της πρόσωπο, που βρέθηκε τυχαία στο σημείο, την βοήθησε να γλιτώσει. Επέστρεψε στο σπίτι της με τα πόδια, αφήνοντας το μηχανάκι της στο σημείο, ενώ ο εν διαστάσει σύζυγός της εξαφανίστηκε.

Η δικηγόρος του θύματος, Αναστασία Βαφείδου, δήλωσε ότι ο φόβος για τη ζωή της και των τεσσάρων παιδιών της είναι συνεχής.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button