ΔΗΜΟΦΙΛΗ

First Dates: Χαμός με δεσμευμένη Λαρισαία που πήγε σε ραντεβού! (Βίντεο)

Συνομιλούσε με τον σύντροφό της ενώ έτρωγε με τον υποψήφιο «γαμπρό»!

Χορηγούμενο

First Dates: Χαμός με δεσμευμένη Λαρισαία που πήγε σε ραντεβού – Συνομιλούσε με τον σύντροφό της ενώ έτρωγε με τον υποψήφιο «γαμπρό»!

First Dates: Χαμός με δεσμευμένη Λαρισαία που πήγε σε ραντεβού – Το First Dates επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο τη Δευτέρα το βράδυ (10/06), φέρνοντας μαζί του ένα αναπάντεχο γεγονός που τράβηξε την προσοχή. Μια νεαρή γυναίκα, η Βασιλική, βρέθηκε σε μια παράξενη κατάσταση καθώς, ενώ ήταν σε ραντεβού με έναν υποψήφιο σύντροφο, ταυτόχρονα συνομιλούσε στο κινητό της με τον τωρινό της σύντροφο.

Σάλος: Από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «First Dates»! Ποιός «πλακώθηκε» με τη συνοδό του;

Χορηγούμενο

Το περιστατικό ξεκίνησε με έναν άβολο διάλογο, καθώς η Βασιλική περιέγραψε τις προσδοκίες της για έναν αποφασιστικό άντρα, ενώ ο Γιώργος δεν φαινόταν να πληροί τα κριτήριά της. Ωστόσο, η πραγματική έκπληξη ήρθε όταν η… Βασιλική, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έβγαλε το κινητό της και άρχισε να συνομιλεί μέσω chat.

Χαμός στο First Dates: O 64χρονος Ζήσης που έχει πάει με όλες! (Βίντεο)

Η αντίθεση μεταξύ της φυσικής παρουσίας της στο ραντεβού και της εικονικής παρουσίας της στο κινητό… Προκάλεσε συζητήσεις και τράβηξε την προσοχή των θεατών της εκπομπής.

Χορηγούμενο

Η Βασιλική ισχυρίστηκε ότι επικοινωνούσε με τη μητέρα της και της έστελνε φωτογραφίες. Ωστόσο, ο κάμεραμαν την κατέγραψε να συνομιλεί με έναν άλλον άνδρα. Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα έγραφε… «Μωρό μου είμαι στο first dates, με έναν βλ@κ@».

Σάλος: Η Δήμητρα από το «First Dates» σε άκρως «απαγορευμένες» φωτογραφίες

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το επικό στιγμιότυπο που έλαβε χώρα στην εκπομπή


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button