ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα»: Τέλος εποχής για τον Νίκο Μάνεση στον ALPHA!

Ποιά δημοσιογράφος παίρνει την θέση του;

Χορηγούμενο

«Βόμβα»: Τέλος εποχής για τον Νίκο Μάνεση στον ALPHA! Ποιά έμπειρη δημοσιογράφος παίρνει την θέση του στην εκπομπή;

«Βόμβα»: Τέλος εποχής για τον Νίκο Μάνεση στον ALPHA – Ο Νίκος Μάνεσης αποφάσισε να μη συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στον Alpha για τη νέα σεζόν. Η θέση του στην παρουσίαση θα καλυφθεί από άλλον δημοσιογράφο.

Ο δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σταθμό, αλλά αποφάσισε να μην συνεχίσει να παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, τα οποία επιμελείτο από το 2009. Η επιλογή για να διακόψει αυτή την υπηρεσία ήταν αποκλειστικά δική του και εκφράζει την επιθυμία του να επικεντρωθεί μόνο στην εκπομπή του “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση“. Όσον αφορά στο ποιος θα τον αντικαταστήσει… Φαίνεται ότι η προτίμηση κλίνει προς το να γίνει αυτό εκ των έσω… Και όχι με κάποιον που θα μετακινηθεί από άλλο σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολύ έμπειρη συνάδελφος… Μαρία Νικόλτσιου φαίνεται να είναι η πιο πιθανή υποψήφια για να αναλάβει τη θέση.

Χορηγούμενο

Χαμός με τον Νίκο Μάνεση: «Με διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ γιατί…»

Η Μαρία δεν απλώς έχει μακρόχρονη παρουσία στο κανάλι, αλλά διαθέτει επίσης σημαντική εμπειρία στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Αναλαμβάνει τη θέση του… Αντώνη Σρόιτερ κατά τις καθημερινές άδειες του ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κρατώντας υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης.

Νίκος Μάνεσης: Ο άγνωστος γάμος με καλλονή τραγουδίστρια και η οικογένεια με τη Φαίη Μαυραγάνη

Χορηγούμενο

Όσον αφορά τη θέση της στο μεσημεριανό δελτίο που συνδυάζει με την Εφη Μπαρμπάτση, φαίνεται ότι θα γίνει προσπάθεια αντικατάστασής της εκ των έσω, πιθανώς από έναν από τους ήδη υπάρχοντες δημοσιογράφους που αναλαμβάνουν, περιστασιακά, να υπηρετούν το εν λόγω πόστο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button