ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε, 101 ετών, η μητέρα του Πελέ

Η θλιβερή ιστορία και ο θάνατος του γιού της που δεν έμαθε ποτέ

Χορηγούμενο

Πέθανε, 101 ετών, η μητέρα του Πελέ – Η ζωή σαν παραμύθι, η θλιβερή ιστορία της και ο θάνατος του γιού της που δεν έμαθε ποτέ…

Πέθανε, 101 ετών, η μητέρα του Πελέ – Η Σελέστε Αράντες, μητέρα του θρυλικού Πελέ, απεβίωσε την Παρασκευή σε ηλικία 101 ετών.

Η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι η Σελέστε είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Χορηγούμενο

Η θλιβερή ιστορία και η μη γνώση του θανάτου του γιου της

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Αράντες δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, γι’ αυτό και δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της τον Δεκέμβριο του 2022.

Θρίλερ μετά θάνατον με τον Πελέ: Εμφανίστηκε νέα κόρη του και απαιτεί εκταφή της σορού του!

Σύμφωνα με το Associated Press, το Ίδρυμα Πελέ τόνισε ότι η μητέρα του ποδοσφαιριστή υπήρξε πρότυπο.

«Θρηνούμε βαθύτατα την αναχώρηση της “Σελεστίνια”, όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά ο γιος της. Ταυτόχρονα, είμαστε αιώνια ευγνώμονες για την ύπαρξή της», ανέφερε το Ίδρυμα που την αποκάλεσε… «Βασίλισσα-μητέρα» την οποία «θα τη θυμόμαστε για πάντα με αγάπη στις καρδιές και τις αναμνήσεις μας».

Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, γνωστός ως Πελέ, ήταν ένα από τα τρία παιδιά της Αράντες. Αρχικά, η Αράντες ήταν αντίθετη με την ιδέα να ακολουθήσει ο γιος της την καριέρα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή… Αλλά, με τον καιρό άλλαξε γνώμη καθώς είδε την αυξανόμενη επιτυχία του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button