EΛΛΑΔΑ

Θρήνος στη Λέσβο: Πέθανε η 21χρονη Παρασκευή

Πάλευε να κρατηθεί στη ζωή για έξι μήνες μετά από σοβαρό τροχαίο!

Χορηγούμενο

Θρήνος στη Λέσβο: Πέθανε η 21χρονη Παρασκευή – Πάλευε να κρατηθεί στη ζωή για έξι μήνες μετά από σοβαρό τροχαίο!

Θρήνος στη Λέσβο: Πέθανε η 21χρονη Παρασκευή – Η Λέσβος θρηνεί για την Παρασκευή, που έφυγε από τη ζωή έξι μήνες μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που την άφησε με βαριά τραύματα, σε νοσοκομείο του νησιού.

Εκείνο το βράδυ, η άτυχη Παρασκευή οδηγούσε το μηχανάκι της όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Χορηγούμενο

Η Λέσβος προσευχόταν για ένα θαύμα που δυστυχώς δεν έγινε πραγματικότητα. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να αποτρέψουν τον κίνδυνο, αλλά χωρίς επιτυχία.

Προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της νεαρής και στη συνέχεια να προχωρήσουν με περαιτέρω θεραπεία. Ωστόσο, μια σειρά από επιπλοκές επιδείνωσαν την υγεία της, οδηγώντας σε ένα τραγικό τέλος.

Η 21χρονη Παρασκευή από τη Μόρια, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, δεν κατάφερε τελικά να επιβιώσει.

Χορηγούμενο

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στο Μεσολόγγι

Η Παρασκευή τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στις 29 Δεκεμβρίου 2023, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στα Θέρμα. Από τότε, η Παρασκευή νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Βοστάνειο νοσοκομείο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.

Οι ελπίδες για την ανάρρωσή της άρχισαν γρήγορα να εξανεμίζονται. Παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε, η άτυχη κοπέλα δεν τα κατάφερε.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button