ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τέλος στη συνεργασία με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα

Χορηγούμενο

Την Κυριακή, 23 Ιουνίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανακοίνωσε ότι θα διακόψει τη συνεργασία της με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα. Eξαιτίας των κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βία που τον βαραίνουν. Σε συνέντευξή της στο OPEN, η Ιωάννα ανέφερε ότι η απόφαση αυτή ήταν αναγκαστική λόγω των περιστάσεων. Kαι ότι η συνέχιση της συνεργασίας τους ήταν πλέον αδύνατη. Τόνισε επίσης ότι η κοινωνία πρέπει να εξετάσει τα αίτια αυτών των φαινομένων και να αναζητήσει λύσεις.

 

Χορηγούμενο

Η Ιωάννα μίλησε και με το θύμα της υπόθεσης, Σοφία Πολυζωγοπούλου, και την ενθάρρυνε να βρει στήριξη από τους ανθρώπους γύρω της, καθώς κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του.

Για την αλλαγή της νομικής εκπροσώπησής της, δήλωσε ότι ήταν αναπόφευκτο. Αναφερόμενη στα πρόσφατα μέτρα κατά της ενδοοικογενειακής βίας, η Ιωάννα εξέφρασε επιφυλάξεις για την αυστηροποίηση των ποινών, τονίζοντας ότι η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη λύση.

Παράλληλα, δήλωσε ότι έχει συγχωρήσει τον δικό της θύτη, πόσο μάλλον τον κ. Λύτρα, και απηύθυνε μήνυμα στις γυναίκες που κακοποιούνται να βρουν το θάρρος να μιλήσουν, διασφαλίζοντας πρώτα την ασφάλειά τους.

Χορηγούμενο

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Ιωάννα ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως όλα όσα της έχουν συμβεί. Εξήγησε ότι έχει ακόμα δικαστήρια και χειρουργεία μπροστά της, και ότι το τραύμα της απαιτεί συνεχή φροντίδα. Προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια και η υγεία της, καθώς ακόμα δεν νιώθει απόλυτα ασφαλής.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button