ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έριξε «βόμβα» ο Νίκος Οικονομόπουλος: Η νέα σελίδα στη ζωή του

Το «μαύρο διαμάντι» του τραγουδιστή που αλλάζει τα δεδομένα

Χορηγούμενο

Έριξε «βόμβα» ο Νίκος Οικονομόπουλος: Η νέα σελίδα στη ζωή του – Το «μαύρο διαμάντι» του τραγουδιστή που αλλάζει τα δεδομένα

Έριξε «βόμβα» ο Νίκος Οικονομόπουλος: Η νέα σελίδα στη ζωή του – Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να αφήσει προσωρινά το μικρόφωνο και να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής επέκτεινε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στη Μύκονο, ανοίγοντας το δικό του ξενοδοχείο.

Δείτε επίσης – Απίστευτα σκηνικά: Ο Νίκος Οικονομόπουλος «έπνιξε» τον Αλέξη Κούγια στα λουλούδια! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Νίκος Οικονομόπουλος: Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του αγαπημένου καλλιτέχνη

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αγόρασε ένα συγκρότημα πολυτελών βιλών στην περιοχή Φτελιά, το οποίο ανακαίνισε πλήρως και είναι πλέον έτοιμος να υποδεχτεί επισκέπτες στο νησί των Ανέμων.

Δείτε σχετικό βίντεο

Μετά από πολλά χρόνια επιτυχίας ως πρωταγωνιστής στη μουσική σκηνή, ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν με εκπλήσσει με την τελευταία του απόφαση. Πάντα λογικός και μετρημένος, ο Νίκος γνωρίζει πως τίποτα δεν διαρκεί για πάντα… Και φρόντισε να εξασφαλίσει το μέλλον του επενδύοντας σε έναν τομέα που δεν θα πεθάνει ποτέ: τον τουρισμό.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Συγκλονίζει ο Νίκος Οικονομόπουλος: Δωρίζει την αμοιβή του στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δείτε επίσης – Νίκος Οικονομόπουλος: Δώρισε όλη την αμοιβή του για να χτιστεί εκκλησία στην Κατερίνη

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι πλέον ιδιοκτήτης του ολοκαίνουριου Ftelia Black Villas, ένα συγκρότημα πολυτελέστατων μάλιστα βιλών στην περιοχή Φτελιά της Μυκόνου. Από φέτος, το Ftelia Black Villas θα υποδέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο… Οι οποίοι επιλέγουν την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί των ανέμων για τις διακοπές τους…

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button