EΛΛΑΔΑ

Βίντεο σοκ: Αλλοδαπός έδειρε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας!

Αδιανόητες εικόνες στην Πρωτεύουσα της Ελλάδας!

Χορηγούμενο

Βίντεο σοκ: Αλλοδαπός έδειρε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας! Αδιανόητες εικόνες στην Πρωτεύουσα της Ελλάδας, με την κατάσταση νε δείχνει, πως έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο!

Βίντεο σοκ: Αλλοδαπός έδειρε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας – Αλλοδαπός επιτέθηκε σε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας! Η επίθεση ήταν τόσο βίαιη που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του αστυνομικού! Το περιστατικό συνέβη σήμερα (23/06) το πρωί, λίγο μετά τις 8, στη διασταύρωση των οδών Ζακύνθου και Κυψέλης στο κέντρο της Αθήνας, όταν περιπολικό του Α.Τ. Κυψέλης κλήθηκε να παρέμβει σε επεισόδιο μεταξύ παράνομων μεταναστών. Όταν το περιπολικό έφτασε, οι αλλοδαποί άρχισαν να τρέπονται σε φυγή. Ένας από τους πρωταγωνιστές ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, ένας αλλοδαπός άνδρας αφρικανικής καταγωγής, βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε με κλωτσιές σε έναν αστυνομικό, ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

Χορηγούμενο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, που παρουσίασε το pronews.gr τις αδιανόητες εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην Πρωτεύουσα της Ελλάδας

Εντύπωση προκαλεί η στάση του δεύτερου αστυνομικού, που φάνηκε απλώς να παρακολουθεί τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου του. Οι πολίτες παρακολουθούσαν τρομοκρατημένοι το περιστατικό και τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τελικά, ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, αντιστάθηκε σθεναρά ακόμα και μέσα στο περιπολικό, προκαλώντας φθορές στην πόρτα του οχήματος.

Ο αστυνομικός που δέχτηκε τα άγρια χτυπήματα μεταφέρθηκε μάλιστα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Εικόνες σοκ στο Κέντρο της Αθήνας! (Βίντεο)

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος κατάγεται από το Καμερούν, με κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής, πρόκληση σωματικής βλάβης και διατάραξη της δημόσιας τάξης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button