ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ένταση στις φυλακές Κορυδαλλού: Το επεισόδιο με τον Απόστολο Λύτρα – Λεπτομέρειες και εξελίξεις

Χορηγούμενο

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας εξακολουθεί να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, τον οποίο έχει ομολογήσει.

 

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας, ενεπλάκη σε έντονο επεισόδιο με συγκρατούμενό του. Όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, μετά τον προαυλισμό, ένας άλλος κρατούμενος του επιτέθηκε λεκτικά.

Ο συγκρατούμενος πλησίασε τον Λύτρα και του είπε: «Οι άντρες δεν συμπεριφέρονται έτσι». Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι εδώ, θα έπρεπε να σε έχουν στείλει στις φυλακές της Τρίπολης». Ο Λύτρας δεν αντέδρασε και αποχώρησε γρήγορα προς το κελί του.

Υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή, ενώ εκκρεμεί η αίτησή του για αποφυλάκιση.

Χορηγούμενο

Γιατί δεν εξετάστηκε το αυτοκίνητο όπου συνέβη ο ξυλοδαρμός;
Ο Σταύρος Μπαλάσκας, καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, ανέλυσε την υπόθεση ξυλοδαρμού, εξηγώντας γιατί το αυτοκίνητο δεν έχει ακόμη εξεταστεί.

«Το αυτοκίνητο θα έπρεπε να εξεταστεί επικουρικά. Από τη στιγμή που υπάρχει ομολογία του δράστη και πλήρης ανάλυση του συμβάντος, η εξέταση του αυτοκινήτου είναι τυπική. Παρόλο που θα έπρεπε να υπάρχει ως τυπικός λόγος, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία από τη στιγμή που υπάρχει ομολογία του δράστη.

Η εξέταση του αυτοκινήτου αφορά τα πειστήρια που καταδεικνύουν ότι η πράξη τελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτό δεν θα αλλάξει κάτι στην υπόθεση, απλώς θα καταγραφεί ότι ο ξυλοδαρμός συνέβη μέσα στο αυτοκίνητο, γεγονός που δεν έχει αρνηθεί κανείς… Η εξέταση μπορεί να γίνει, αλλά δεν έχει ουσιαστικό λόγο» ανέφερε.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button