ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Γιοτ προσγειώθηκε πάνω σε αμμόλοφο! (Βίντεο)

Βγήκε στη στεριά, σε παραλία, μετά από ξέφρενη πορεία!

Χορηγούμενο

Απίστευτο: Γιοτ προσγειώθηκε πάνω σε αμμόλοφο! Βγήκε στη στεριά, σε παραλία, μετά από ξέφρενη πορεία!

Απίστευτο: Γιοτ προσγειώθηκε πάνω σε αμμόλοφο – Ένα εντυπωσιακό περιστατικό κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα έκπληξης και απορίας. Ένα σκάφος αναψυχής κατέληξε εκτός της θάλασσας, προσαράζοντας σε έναν αμμόλοφο στο νησάκι Εσπαλμαδόρ, στη Φορμεντέρα της Ισπανίας.

Τα πλάνα που κυκλοφορούν δείχνουν το πολυτελές σκάφος να βρίσκεται εκτός της φυσικής του πορείας, σε μια ιδιαίτερα αμήχανη θέση. Το ατύχημα αποδίδεται σε λανθασμένους χειρισμούς του καπετάνιου σε συνδυασμό με βλάβη στο σύστημα πλοήγησης του σκάφους.

Χορηγούμενο

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που καταγράφουν το περιστατικό έχουν γίνει viral, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι χρήστες σχολιάζουν το ατυχές συμβάν με χιούμορ, ενώ άλλοι εκφράζουν ανησυχία για τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει τόσο για το περιβάλλον όσο και για τους επιβάτες του σκάφους.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά το περιστατικό αναδεικνύει τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην πλοήγηση, ειδικά όταν συνδυάζονται ανθρώπινα λάθη και τεχνικές βλάβες. Αναμένεται να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ώστε να ληφθούν μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων ατυχημάτων στο μέλλον.

Δείτε βίντεο από το απίστευτο περιστατικό

Πρόκειται για ένα πολυτελές σκάφος Pershing, με μήκος 17 μέτρα και αξία που μπορεί να φτάσει και τις 300.000 λίρες.

Χορηγούμενο

Δείτε ακόμη ένα βίντεο με το πολυτελές γιοτ πάνω στον αμμόλοφο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button