ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκ: Ο νταής δημοσιογράφος, αφού έδειρε τη σύντροφό του, της έστελνε και απειλητικά μηνύματα!

Τον κατήγγειλε η άτυχη γυναίκα μέσα από το ΚΑΤ

Χορηγούμενο

Σοκ: Ο νταής δημοσιογράφος αφού έδειρε τη σύντροφό του της έστελνε απειλητικά μηνύματα! Τον κατήγγειλε η άτυχη γυναίκα μέσα από το ΚΑΤ

Σοκ: Ο νταής δημοσιογράφος αφού έδειρε τη σύντροφό του της έστελνε απειλητικά μηνύματα – Η νέα υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού δημοσιογράφου γυναίκας από τον νταή, επίσης δημοσιογράφο, σύντροφό της προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό. Η γυναίκα, συνάδελφος του δράστη στην ΕΡΤ, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κατάγματα στο πρόσωπο και σπασμένο σαγόνι από τα σφοδρά χτυπήματα, ενώ ο δράστης κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας. Θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 30χρονης στις Αρχές, είχε προηγηθεί περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας από τον συλληφθέντα, ο οποίος είχε προηγουμένως απολυθεί από την ΕΡΤ.

Χορηγούμενο

Μετά την βίαιη επίθεση κατά της συντρόφου του, ο δημοσιογράφος φαίνεται ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα. Η γυναίκα πήρε πιστοποιητικό από το ΚΑΤ, κατήγγειλε τον επιθετικό συμπεριφοράς του και ο κατηγορούμενος συνελήφθη.

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε γνωστό την Τρίτη, με το θύτη και το θύμα να είναι και οι δύο ενεργοί στον δημοσιογραφικό τομέα. Ένας δημοσιογράφος συνελήφθη το μεσημέρι ύστερα από κατηγορίες βίας εις βάρος μιας νεαρής συναδέλφου του, με το περιστατικό να έχει λάβει χώρα την προηγούμενη Κυριακή και την καταγγελία να γίνεται σήμερα από τη δημοσιογράφο στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Ο συλληφθείς είναι εργαζόμενος στην ΕΡΤ, πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διαφωνία με τη σύζυγό του.

Χορηγούμενο

Η καταγγελία και η σύλληψη του δημοσιογράφου

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο… Ενώ, ο δημοσιογράφος κρατείται και θα παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα.

Η καταγγελία και η σύλληψη του δημοσιογράφου έγιναν το πρωί της Τρίτης, όταν η δημοσιογράφος της… ΕΡΤ επισκέφτηκε το γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και κατήγγειλε τον σύντροφό της για επίθεση.

Η νεαρή γυναίκα παρουσίαζε έντονα σημάδια βίαιης επίθεσης και είχε ιατρική βεβαίωση από το νοσοκομείο. Αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη περίπου στις 5:30 το απόγευμα, ενώ αύριο το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του από αστυνομικούς… Καθώς τη συγκεκριμένη ημέρα είχε ρεπό, και παραμένει κρατούμενος στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας.

Χορηγούμενο

Σάλος: Ποιός δημοσιογράφος συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του;

Σε παύση ο συμβασιούχος δημοσιογράφος

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button