ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έλβις Πρίσλεϊ: Η τελευταία ανατριχιαστική συναυλία και το τραγικό τέλος

Η άδοξη αυλαία του «βασιλιά» του ροκ εντ ρολ

Χορηγούμενο

Έλβις Πρίσλεϊ: Η τελευταία ανατριχιαστική συναυλία και το τραγικό τέλος – Σαν σήμερα η άδοξη αυλαία του «βασιλιά» του ροκ εντ ρολ

Έλβις Πρίσλεϊ: Η τελευταία ανατριχιαστική συναυλία και το τραγικό τέλος – Το 1977, ο Έλβις Πρίσλεϊ πραγματοποίησε την τελευταία συναυλία της καριέρας του στην Ινδιανάπολη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, ο Πρίσλεϊ πάλευε με σοβαρά προσωπικά προβλήματα, έχοντας απομακρυνθεί από την εικόνα που είχε λίγα χρόνια πριν. Πολλές από τις συναυλίες του ακυρώθηκαν και αρκετές από αυτές που πραγματοποιήθηκαν είχαν μέτρια ηχητικά αποτελέσματα, όπως και η συγκεκριμένη στην Ινδιανάπολη.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σοκ: Νεκρός στο σπίτι του πασίγνωστος τραγουδιστής

Η πτώση του ξεκίνησε μετά το διαζύγιό του το… 1973, οπότε έγινε πιο απομονωμένος και πήρε σημαντικό βάρος, ενώ παράλληλα πάλευε με την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά. Αυτή η εξάρτηση επηρέασε αρνητικά την εμφάνισή του και την απόδοσή του στη σκηνή. Παρά τα προβλήματα αυτά, ο Πρίσλεϊ συνέχισε να δίνει συναυλίες και να κυκλοφορεί νέα άλμπουμ τα επόμενα χρόνια.

Η τελευταία παράσταση του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ» ήταν στις… 26 Ιουνίου 1977 και το τελευταίο τραγούδι ήταν το «Are you lonesome tonight?».

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Βίντεο σοκ: Γνωστός ράπερ αυτοκτόνησε σε ζωντανή μετάδοση!

Δείτε βίντεο από την τελευταία συναυλία του «βασιλιά» του ροκ εντ ρολ, Έλβις Πρίσλεϊ

Το τραγικό τέλος

Στις 16 Αυγούστου 1977, στο Μέμφις, ο… Έλβις Πρίσλεϊ βρέθηκε νεκρός από τη μνηστή του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Baptist Memorial». Εκεί, στις 3:30 μ.μ., ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατός του. Οι γιατροί ανέφεραν ότι ο Πρίσλεϊ πέθανε από καρδιακή αρρυθμία… Η οποία προκλήθηκε από τη χρήση ουσιών, την κακή διατροφή, τα εξαντλητικά ωράρια και τα συνταγογραφημένα φάρμακα που έπαιρνε.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button