ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σοκ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του!

Ήταν συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη και έκανε ρεπορτάζ για την ενδοοικογενειακή βία

Χορηγούμενο

Σοκ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του – Ήταν συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη και έκανε ρεπορτάζ για την ενδοοικογενειακή βία!

Σοκ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του – Η ΕΛ. ΑΣ. συνέλαβε το μεσημέρι της Τρίτης τον γνωστό δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Ν. Κ., για ενδοοικογενειακή βία.

Ο δημοσιογράφος Ν. Κ. που κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος επιτέθηκε βίαια στη σύντροφό του, επίσης δημοσιογράφο… Η οποία εμφανίστηκε φανερά τραυματισμένη στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια. Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό και ο δημοσιογράφος συνελήφθη, κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τετάρτη.

Χορηγούμενο

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και αναμένεται να μεταφερθεί αργά το βράδυ σε “σπίτι ασφαλείας”.

Η υπόθεση αυτή αναδεικνύεται καθώς προστίθεται σε μια σειρά πρόσφατων υποθέσεων ενδοοικογενειακής βίας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την υπόθεση Λύτρα.

Ο δημοσιογράφος ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και απομακρύνθηκε από τη Δημόσια Τηλεόραση μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό. Αξιοσημείωτο είναι ότι μόλις πριν ένα 24ωρο έκανε ρεπορτάζ με θέμα την ενδοοικογενειακή βία.

Χορηγούμενο

Η άμεση ανακοίνωση της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε την απομάκρυνσή του: «Η ΕΡΤ, μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Ο Ν. Κ. συνεργαζόταν για πάνω από 10 χρόνια με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και έχει εργαστεί σε γνωστά websites, όπως του Σπύρου Καρατζαφέρη και του Στέφανου Χίου, πριν από τη συνεργασία του με την ΕΡΤ.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button