ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Βρετανία: Μπούκαραν και αφόδευσαν στην αυλή του Πρωθυπουργού Σούνακ

Πρωτοφανείς καταστάσεις με εξαγριωμένους πολίτες!

Χορηγούμενο

Βρετανία: Μπούκαραν και αφόδευσαν στην αυλή του Πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ – Πρωτοφανείς καταστάσεις με εξαγριωμένους πολίτες!

Βρετανία: Μπούκαραν και αφόδευσαν στην αυλή του Πρωθυπουργού Σούνακ – Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι συνέλαβε τέσσερα άτομα που εισέβαλαν στην ιδιοκτησία του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ στη βόρεια Αγγλία, εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές που προγραμματίζονται για τις 4 Ιουλίου.

“Συλλάβαμε τέσσερα άτομα στον περίβολο του σπιτιού του πρωθυπουργού στην εκλογική του περιφέρεια (του Βόρειου Γιορκσάιρ) το απόγευμα της Τρίτης”, αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Χορηγούμενο

«Οι αστυνομικοί μας έφτασαν στον χώρο μέσα σε ένα λεπτό αφότου οι τέσσερις άνδρες πέρασαν την είσοδο» της ιδιοκτησίας που βρίσκεται στον δήμο Κίρμπι Σίγκστον, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 20 έως 52 ετών και προερχόμενοι από διάφορες πόλεις της χώρας, “παραμένουν υπό κράτηση και οι έρευνες συνεχίζονται”, διευκρίνισε η αστυνομία.

Ακσάτα Μούρτι: Αυτή είναι η Ινδή σύζυγος του Ρίσι Σούνακ – Τα αμύθητα πλούτη και το ειδύλλιο με τον Βρετανό Πρωθυπουργό

Χορηγούμενο

Βίντεο δείχνει έναν άνδρα να αφοδεύει σε μια λίμνη στην ιδιοκτησία του Σούνακ

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ομάδα ακτιβιστών Youth Demand – η οποία υποστηρίζει ότι αγωνίζεται για εμπάργκο στις πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ και για την ακύρωση των αδειών πετρελαίου και φυσικού αερίου που χορηγεί η συντηρητική κυβέρνηση από το 2021 – δείχνει έναν νεαρό άνδρα να εισέρχεται στην ιδιοκτησία και να αφοδεύει σε μια λίμνη.

Χορηγούμενο

«Έχουμε τόσους λόγους να ευχαριστήσουμε τους Τόρις: σχολεία που καταρρέουν, ποτάμια μολυσμένα, την καταστροφή του NHS (Εθνικού Συστήματος Υγείας)», δηλώνει ο εν λόγω νεαρός εξηγώντας ότι η ενέργειά του αυτή είναι μια πράξη διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης Σούνακ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Χορηγούμενο

Χυδαιότητα Σούνακ για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα: Οι Έλληνες να αναγνωρίσουν τον νόμιμο ιδιοκτήτη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κατοικία του Ρίσι Σούνακ γίνεται στόχος. Το περασμένο καλοκαίρι, ακτιβιστές της Greenpeace την κάλυψαν με κατάμαυρα σεντόνια, τα οποία χαρακτήρισαν ως “πετρέλαιο”, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην απόφαση της συντηρητικής κυβέρνησης να εκδώσει νέες άδειες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button