EΛΛΑΔΑ

Family Pride: Η απάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας στο Euro Pride Θεσσαλονίκης

«Ο όρος “οικογένεια” είναι μοναδικός»

Χορηγούμενο

Family Pride: Η απάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας στο Euro Pride της Θεσσαλονίκης – «Ο όρος “οικογένεια” είναι μοναδικός»

Family Pride: Η απάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας στο Euro Pride – Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία διοργανώνει το Family Pride ως αντίδραση στο Euro Pride που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, με την κορύφωση της εκδήλωσης του LGBTI κινήματος να περιλαμβάνει μια μεγάλη παρέλαση στις 29 Ιουνίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Family Pride θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου στον Λευκό Πύργο, ενώ μια αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει και στην Αθήνα, στο Παλαιό Φάληρο, στο Μνημείο Υποβρυχίων.

Χορηγούμενο

«Βάλτε τέλος στην παράνοια τους, πες τα πράγματά με το όνομά τους» αναφέρουν οι διοργανωτές του Family Pride και προσθέτουν: «Ο όρος “οικογένεια” είναι μοναδικός».

Όπως γράφουν στον δικτυακό τους τόπο, η ιδεολογία της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας – Ε.Ο.Ν. είναι «ο λαϊκός εθνικισμός, με σαφή Ορθόδοξη κι αντιοικουμενιστική βάση, Παραδοσιοκρατικό χαρακτήρα και ξεκάθαρο ελληνοκεντρικό προσανατολισμό, μακριά από ξενολατρικές και παγανιστικές αναφορές».

ΛΟΑΤΚΙ+ και ο νέος αναπληρωτής διευθυντής επικοινωνίας του Μπάιντεν

Χορηγούμενο

«Οι παραδοσιακές αξίες και ο θεσμός της οικογένειας δύνανται να αποτελέσουν ουσιαστικό αντίβαρο στο διαφαινόμενο αφανισμό του Έθνους μας, διαφορετικά, μας περιμένει μία θέση δίπλα σε σπουδαίους λαούς που η ιστορία τους έληξε άδοξα, όπως οι Χετταίοι, οι Ίνκας, κ.λπ».

Εκδηλώσεις «Pride», ομοφυλοφιλία και ΛΟΑΤΚΙ: Στόχος η ισότητα ή κάτι πιο «σκοτεινό»;

«Είμαστε αντίθετοι στο κύμα του ψευδοδικαιωματισμού, που διακινείται από τα σκοτεινά κέντρα της Νέας Εποχής με σκοπό να αλώσει τις κοινωνίες και τις ταυτότητες των λαών».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button