ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Μητέρα, ξανά, στα παιδιά του Ηλία Κρασσά η Βίκυ Καγιά;

Χορηγούμενο

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», απαντώντας και για το γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, φωτίζοντας λεπτομέρειες που δε γνωρίζαμε.

Η παροσιάστρια και πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στο σύζυγό της και τη σχέση που έχει με τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Ο γάμος με τον Κρασσά και τα… πολλά παιδιά τους

«Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου, και δε θα το κάνω ποτέ. Έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς για όλα του και όχι για τα μισά του. Όταν ένας άνθρωπος έρχεται με δυο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δυο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα.

Χορηγούμενο

Στην αρχή με δυσκόλεψε αυτό. Ξαφνικά βρέθηκα με δυο παιδιά, δεν ήξερα τι να κάνω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δεις και τι σχέση του ανθρώπου σου με τα παιδιά γιατί αυτό λέει πολλά. Ένα από τα στοιχεία που με κέρδισε σε αυτόν, είναι το πόσο εξαιρετικός μπαμπάς είναι….» είπε.

Δείτε επίσης και την ‘καυτή’ αποκάλυψη, που έκανε η Βίκυ Καγιά για τον Τζουντ Λο, ενώ είχε σχέση.

Τα παιδιά της και η δημοσιότητα

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητα σε σχέση με τα δικά της παιδιά, είπε:

Χορηγούμενο

«Προστατεύω τα παιδιά μου από τη δημοσιότητα γιατί είναι μικρά ακόμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή τους. Από το να πάρουν ψηλά τον αμανέ μέχρι να τρομάξουν. Πολλές φορές όταν είμαστε στη Μύκονο και με ρωτάνε γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες ή σε κάποιο πάρκο, τους λέω ότι τραβάνε τη θάλασσα ή τα δέντρα. Όταν πάνε 9-10 χρονών θα τους τα εξηγήσω όλα… Δε θα είχε πρόβλημα η Μπιάνκα να γίνει μοντέλο. Ο Ηλίας δε θα το ήθελε αυτό».

Τέλος η Βίκυ Καγιά παραδέχτηκε πως το τελευταίο διάστημα είχε περάσει από το μυαλό της η σκέψη να κάνει ακόμα ένα παιδί. Αλλά θεωρεί πως όλο αυτό θα έφερνε εκ νέου μεγάλες αλλαγές στη ζωή της. Και αυτή την περίοδο έχει περισσότερο ανάγκη την ηρεμία.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button