ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Θα έκανα κάτι μαζί της, ταιριάζουμε»

Η γνωστή τραγουδίστρια που του «έκλεψε την καρδιά» και τα σχέδια για την πολιτική και την τηλεόραση

Χορηγούμενο

Το αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Θα έκανα κάτι μαζί της, ταιριάζουμε»! Η γνωστή τραγουδίστρια που του «έκλεψε την καρδιά» και τα σχέδια για την πολιτική και την τηλεόραση…

Το αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Θα έκανα κάτι μαζί της, ταιριάζουμε» – Ο Τρύφωνας Σαμαράς, σε μια καλοκαιρινή συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις, αναφέρθηκε σε μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα σχέδιά του για την τηλεόραση και την πολιτική.

Με πόσους συντρόφους έχει πάει ο Τρύφωνας Σαμαράς;

Χορηγούμενο

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και για τα τηλεοπτικά του σχέδια ανέφερε: «Δεν ετοιμάζω κάτι για την τηλεόραση. Μου αρέσει, αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι στην τηλεόραση».

Εξήγησε πως δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση μετά το «I’m a celebrity»: «Δεν είχα προτάσεις, νομίζω ότι μου ταιριάζει ο ρόλος του δεύτερου, δεν νομίζω ότι θα ήμουν εγώ για να παρουσιάσω εκπομπή. Θα μου άρεσε να ήμουν το δεύτερο βιολί. Δεν είμαι εκεί για να κουτσομπολεύω στα πάνελ, γιατί δεν έχω αυτή την κακεντρέχεια. Μπορώ να σχολιάζω, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει μια κακία. Η Καλομοίρα μου άρεσε πολύ σαν παρουσιάστρια, θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί της, ταιριάζουμε».

Σάλος: Νίκος Κοκλώνης και Τρύφωνας Σαμαράς σε «ακατάλληλες» στιγμές! (Φωτο και βίντεο)

Χορηγούμενο

Αναφέρθηκε όμως και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική: «Θα κατέβαινα αφιλοκερδώς στην πολιτική, όχι για τα χρήματα, όπως σκέφτονται οι περισσότεροι. Θα το έκανα για τη χώρα μου».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button