ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα»: Με ποιόν παντρεύεται σήμερα η Μαρία – Ολυμπία στην Τσαγκαράδα;

Ο εκλεκτός της καρδιάς της και ο μυστικός γάμος

Χορηγούμενο

«Βόμβα»: Με ποιόν παντρεύεται σήμερα η Μαρία – Ολυμπία; – Ο εκλεκτός της καρδιάς της και ο μυστικός γάμος στην Τσαγκαράδα

«Βόμβα»: Με ποιόν παντρεύεται σήμερα η Μαρία – Ολυμπία; Σήμερα (6/7), η κόρη του Παύλου και μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος, Μαρία-Ολυμπία, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της στο Πήλιο. Ο γάμος τους θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Τσαγκαράδα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και τον ιστότοπο the newspaper.gr.

Σάλος: Η Μαρία Ολυμπία μπήκε ανάμεσα σε διάσημο ζευγάρι και το χώρισε! (Φωτο)

Χορηγούμενο

Τόσο ο Παύλος όσο και η Μαρία Σαντάλ έχουν ήδη φτάσει στο γραφικό χωριό του Πηλίου, το οποίο έχει γεμίσει με προσωπικότητες υψηλού κύρους.

Η Μαρία-Ολυμπία, γεννημένη στη Νέα Υόρκη στις 25 Ιουλίου 1996, είναι μοντέλο και πριγκίπισσα της Βασιλικής οικογένειας της Δανίας. Είναι το πρωτότοκο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Μίλερ.

Η Μαρία-Ολυμπία βαφτίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1996 στην Κωνσταντινούπολη από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Δύο από τους τέσσερις αναδόχους της είναι η θεία της, Πριγκίπισσα Αλεξία, και ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου (τότε Πρίγκιπας της Ουαλίας).

Χορηγούμενο

Σάλος: Η κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ Μαρία – Ολυμπία σε «ακατάλληλες» φωτογραφίες!

Η 28χρονη μέλλουσα νύφη έχει εργαστεί ως μοντέλο για τα περιοδικά Teen Vogue, Town & Country, Tatler, Γεια σας!, ¡Hola!, και W. Τον Ιούνιο του 2017, περπάτησε στην πασαρέλα για τον οίκο Dolce & Gabbana.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button