ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Παναγιώτης Στάθης: Ποιός κρύβεται πίσω από το συμβόλαιο θανάτου;

Η σύντροφος του εκτελεστή «έδειξε» τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας!

Χορηγούμενο

Παναγιώτης Στάθης: Ποιός κρύβεται πίσω από το συμβόλαιο θανάτου; Η σύντροφος του εκτελεστή «έδειξε» τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας!

Παναγιώτης Στάθης: Ποιός κρύβεται πίσω από το συμβόλαιο θανάτου;

Μετά τη σύλληψη του 44χρονου εκτελεστή του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνονται στον εντοπισμό του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας.

Χορηγούμενο

Ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για το «συμβόλαιο θανάτου» αποτελεί πλέον το κύριο αντικείμενο έρευνας για το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Υπάρχει ένας ύποπτος στη λίστα τους, ο οποίος φαίνεται να δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων στη Μύκονο και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, και ενδέχεται να θεωρούσε το 54χρονο θύμα ως «ανταγωνιστή».

Ψυχικό – Εκτέλεση Παναγιώτη Στάθη: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος

Η σύντροφος του εκτελεστή «έδειξε» τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας

Η σύντροφος του 44χρονου κατηγορουμένου, που ανακρίνεται, φέρεται να έχει καταθέσει ότι γνωρίζει τον ύποπτο για ηθική αυτουργία. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο σύντροφός της τον είχε συναντήσει το περασμένο Πάσχα στη… Μύκονο – και μάλιστα δύο φορές – για να συζητήσουν για «δουλειές».

Χορηγούμενο

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο διαμέρισμα του συλληφθέντος και της συντρόφου του στο… Ψυχικό, βρήκαν επίσης, σε κρυψώνα, άλλα δύο κινητά τηλέφωνα, μία ζώνη, δύο ζευγάρια γάντια και ένα μπουφάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια πολυκατοικία που συνελήφθη ο… 44χρονος, διαμένει και ο αδελφός του συνεργάτη του βασικού υπόπτου για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του τοπογράφου.

Η προσαγωγή του 44χρονου υπόπτου για τη δολοφονία μετατράπηκε σε σύλληψη λόγω των στοιχείων εναντίον του και του φόβου ότι θα προσπαθούσε να διαφύγει, γεγονός που επηρέασε καθοριστικά τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ.

Το συγκεκριμένο άτομο έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν με τη συμμετοχή του σε πολύκροτη υπόθεση απαγωγής.

Χορηγούμενο

Μόλις οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο, φέρεται να τους είπε… «Με το δικό μου όχημα θα την έκανα; χαζός είμαι;». Αυτός είναι ένας ισχυρισμός που συχνά επικαλούνται οι δράστες ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε άρση του τραπεζικού απορρήτου του 44χρονου, καθώς και των συγγενών και φίλων του, αλλά και του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού, προκειμένου να εντοπίσουν ενδεχόμενα ύποπτα εμβάσματα που θα μπορούσαν να συνιστούν πληρωμή για το «συμβόλαιο θανάτου».

Καταδικασμένος σε ισόβια, με ποινή συγχωνευμένη σε 15 χρόνια, και συνεχείς εισόδους και εξόδους από τις φυλακές

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί σε ισόβια και… 20 χρόνια φυλάκισης, τα οποία όμως συγχωνεύτηκαν σε 15 χρόνια κάθειρξης. Είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, για φυσική παρουσία σε άλλη δολοφονία, για έκδοση εντολών για μια επικείμενη δολοφονία, για συλλογή πληροφοριών για μια ακόμη εκτέλεση και για την τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι διευθυντή φυλακών στην κεντρική Ελλάδα.

«βόμβα» για την εκτέλεση στο Ψυχικό: «Αναμενόμενο να τον σκοτώσουν»

Χορηγούμενο

Επιπλέον, ο συλληφθείς φέρεται να έβγαινε από τις φυλακές… Τίρυνθας, όπου εξέτιε την ποινή του, με τη βοήθεια σωφρονιστικών υπαλλήλων, για να διαπράττει αξιόποινες πράξεις. Κατηγορείται επίσης για συμμετοχή σε ληστεία στα ΚΤΕΛ Πατρών τον Φεβρουάριο του 2019 και σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στο Ναύπλιο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button