ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Διάσημη ηθοποιός σε «απαγορευμένες» φωτογραφίες!

Χάος στο διαδίκτυο με τα αποκαλυπτικά πλάνα που διέρρευσαν!

Χορηγούμενο

Σάλος: Διάσημη ηθοποιός σε «απαγορευμένες» φωτογραφίες – Χάος στο διαδίκτυο με τα αποκαλυπτικά πλάνα που διέρρευσαν!

Σάλος: Διάσημη ηθοποιός σε «απαγορευμένες» φωτογραφίες – Η Σίντνεϊ Σουίνι είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο Χόλιγουντ και αξιοποιεί αυτό το πλεονέκτημα, αυξάνοντας συνεχώς τους θαυμαστές της.

Με την ανάρτησή της στο Instagram το Σάββατο 6 Ιουλίου, η 26χρονη ηθοποιός του “Euphoria” δείχνει ότι έχει στόχο να εκτοξεύσει τον αριθμό των ακολούθων της στα social media, και φαίνεται πως τα καταφέρνει. Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της μπροστά στον καθρέφτη, η Σουίνι πόζαρε με ένα σετ μίνι φούστας και κοντού τοπ, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σάλος με διάσημη ηθοποιό: Στη φόρα γυμνή φωτογραφία της

Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτησή της συγκέντρωσε σχεδόν 4 εκατομμύρια likes, ενώ τα σχόλια των θαυμαστών της, που την αποθεώνουν, έδωσαν και πήραν.

Δείτε επίσης – Χαμός με τη γυμνή καθαρίστρια! Πόσα χρεώνει για να «τακτοποιήσει» το σπίτι σας;

Χορηγούμενο

Απολαύστε παρακάτω τα αποκαλυπτικά πλάνα της Σίντνεϊ Σουίνι

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Μερικά από τα αμέτρητα σχόλια γράφουν μάλιστα: «Στα όνειρά μου είμαστε ήδη παντρεμένοι» και… «Πώς μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό;», ενώ τα περισσότερα περιλαμβάνουν τη λέξη «χάος».

Δείτε μερικά από τα σχόλια

«Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη» είχε απαντήσει στο παρελθόν.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Σίντνεϊ Σουίνι αντέδρασε μάλιστα στα σχόλια για τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις της και την έμφαση στο στήθος της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία φορώντας μπλούζα με τη φράση «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η φωτογραφία αυτή ίσως αποτελεί μια ακόμη απάντηση της ηθοποιού στην παραγωγό του Χόλιγουντ… Κάρολ Μπάουμ, η οποία την επέκρινε, λέγοντας ότι «δεν είναι όμορφη» και «δεν έχει υποκριτικό ταλέντο».

Η Μπάουμ ανέφερε ότι κατέληξε σε αυτή τη διαπίστωση αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Σουίνι… «Anyone But You», κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. «Ήθελα να δω ποια είναι και γιατί γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το όνομά της», εξήγησε.

«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ’ αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε επίσης ο εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο Page Six. «Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button