ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εφιαλτικές στιγμές για τη Μαρινέλλα: «300 χιλιάδες ή σας σκοτώνω»!

Το θρίλερ με τον εκβιασμό και η απειλή δολοφονίας με υδροκυάνιο

Χορηγούμενο

Εφιαλτικές στιγμές για τη Μαρινέλλα: 300 χιλιάδες ή σας σκοτώνω! – Το θρίλερ με τον εκβιασμό και η απειλή δολοφονίας με υδροκυάνιο…

Εφιαλτικές στιγμές για τη Μαρινέλλα: 300 χιλιάδες ή σας σκοτώνω – Μια αληθινή ιστορία από μια άλλη Ελλάδα, με πρωταγωνιστές τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Μαρινέλλα.

Ποιος τους απειλούσε να τους σκοτώσει, και τι έκανε ο Τόλης Βοσκόπουλος για να προστατεύσει τη ζωή του και τη ζωή της Μαρινέλλας.

Χορηγούμενο

«Βόμβα» από τη Μαρινέλλα για τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Όταν είχα ξεμπερδέψει από τον…»

Το χρονικό του θρίλερ

Αυτές είναι από τις ιστορίες που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι θα συμβούν σε εσένα. Προφανώς, αυτό σκέφτηκε και ο Τόλης Βοσκόπουλος όταν άκουσε έναν άγνωστο να τον απειλεί ότι, αν δεν πληρώσει, ο ίδιος και η σύζυγός του Μαρινέλλα θα δολοφονηθούν.

Το 1973, ένα πρωινό του Νοέμβρη, η μητέρα του Τόλη Βοσκόπουλου τον ενημέρωσε ότι κάποιος άγνωστος τον αναζητούσε και της είχε αποκαλύψει τον λόγο.

Χορηγούμενο

Ο άγνωστος ισχυριζόταν ότι ανήκε σε αντιστασιακή οργάνωση, σύμφωνα με όσα είπε στο τηλεφώνημα.

Ο Βοσκόπουλος έπρεπε να συνεισφέρει στην οργάνωση με 300 χιλιάδες δραχμές, αλλιώς το ζευγάρι δεν θα επιζούσε.

Την επόμενη μέρα, ο Βοσκόπουλος περίμενε το τηλεφώνημα του άγνωστου, και κάποια στιγμή άκουσε τη φωνή του να λέει… Ενεργώ δια λογαριασμό του αρχηγού της αντιστασιακής οργανώσεως, την οποία πρέπει να ενισχύσεις εσύ και η γυναίκα σου, με 300 χιλιάδες δραχμές. Εξάλλου την οργάνωσή μας έχουν ενισχύσει οικονομικώς και άλλοι καλλιτέχνες, βιομήχανοι και εφοπλισταί».

Ξέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για τον Βοσκόπουλο: «Ο Τόλης με…»

Χορηγούμενο

Το εφιαλτικό ραντεβού

Σύμφωνα με το άρθρο του mixanitouxronou, ο συνάντηση είχε οριστεί για τις 26 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο φανάρι της οδού Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι, καθώς ο Βοσκόπουλος είχε ενημερώσει την αστυνομία.

Διαθέτοντας μαζί του 50 χιλιάδες δραχμές σε σημειωμένα χαρτονομίσματα, ο Βοσκόπουλος έφτασε με το αυτοκίνητό του στο σημείο όπου ο «αντίστασης» είχε εμφανιστεί. Εκείνος απείλησε: «Αν δεν πληρώσετε, η ζωή σας είναι σε κίνδυνο. Χρειαζόμαστε τα χρήματα για να προχωρήσουμε. Γνωρίζουμε ότι έχετε πολλά χρήματα. Εσείς και η γυναίκα σας έχετε χρεωθεί με 150 χιλιάδες. Αν δεν πληρώσετε, θα σας δολοφονήσουμε με υδροκυάνιο».

Ο Βοσκόπουλος του είπε ότι δεν διέθετε τέτοιο ποσό, μόνο 50 χιλιάδες δραχμές. Ο «αντίστασης» συμφώνησε εύκολα με αυτό το ποσό. Ακόμα και όταν ο Βοσκόπουλος τον παρακάλεσε να υπογράψει απόδειξη, αυτός συμφώνησε.

Υπέγραψε με το ψευδώνυμο Νικόλας Παλιούρης και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που είχαν εισέλθει στο αυτοκίνητό του.

Χορηγούμενο

Η αληθινή ιστορία δεν έχει εδώ το τέλος της. Το πραγματικό όνομα του «αντίστασης» ήταν Βασίλης Κούδας και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με αντίσταση, αλλά με απλή… βλακεία.

Στο παρελθόν είχε αθωωθεί σε άλλες δικαστικές υποθέσεις ενώ κατά τη διάρκεια της δίκης μιμήθηκε τις κινήσεις σκύλου, ενοχλώντας τον πρόεδρο του δικαστηρίου.

«Από την αρχή κατάλαβα ότι είχα να κάνω με έναν ηλίθιο», δήλωσε ο Τόλης Βοσκόπουλος κατά τη δίκη… Ενώ, ο Κούδας εξήγησε ότι ήθελε απλά να γίνει διάσημος.

Τελικά, αποφυλακίστηκε με… ελαφριά ποινή, λόγω της βλακείας του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button