ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναταλία Γερμανού: Τα «άπλυτα» και οι μαρτυρίες που σοκάρουν!

Οι κουμπαριές, τα κροκοδείλια δάκρυα και τα πισώπλατα μαχαιρώματα

Χορηγούμενο

Ναταλία Γερμανού: Τα «άπλυτα» και οι μαρτυρίες που σοκάρουν – Οι κουμπαριές, τα κροκοδείλια δάκρυα και τα πισώπλατα μαχαιρώματα

Ναταλία Γερμανού: Τα «άπλυτα» και οι μαρτυρίες που σοκάρουν – Ο Παντελής Καναράκης εξαπέλυσε μια απρόσμενη επίθεση κατά της Ναταλίας Γερμανού το απόγευμα του Σαββάτου, με αφορμή όσα ειπώθηκαν νωρίτερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε με θερμά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη, που αποχωρεί από την καθημερινή ζώνη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, προσπάθησε να αποδομήσει όσα είπε η Ναταλία Γερμανού και να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τη σχέση που είχαν στο παρελθόν οι δύο τηλεοπτικές παρουσίες.

Χορηγούμενο

«Η Ναταλία Γερμανού βγήκε στην εκπομπή της και μίλησε με καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη και είπε ότι την αγαπάει. Η Ναταλία Γερμανού, που την έβριζε τη Μενεγάκη, που μιλούσε πίσω από την πλάτη της παρά πολύ άσχημα».

Δείτε επίσης – «Καυτές» αποκαλύψεις από τη Ναταλία Γερμανού για τους συντρόφους και τις σχέσεις της: «Με παρελάμβανε ο επόμενος από τον προηγούμενο σαν…»

«Μίλησε άσχημα για την Μενεγάκη μέχρι και σε στελέχη του ΣΚΑΙ και του Alpha. Σε όλα τα στελέχη! Έπιανε τα στελέχη και τους μιλούσε άσχημα για την Μενεγάκη και τώρα την έπιασε ο πόνος για τη Μενεγακη, που θα φύγει από την καθημερινή ζώνη».

Χορηγούμενο

«Έλα σε παρακαλώ τώρα! Λες και δεν ξέρουμε ποιος τα κάνει αυτά. Αφού η Ναταλία Γερμανού είναι κουμπαρά της Βίσση. Δεν μας παρατάς, ρε Βίσση» καταλήγει μάλιστα ο Παντελής Καναράκης στο απόσπασμα που επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok το απόγευμα του Σαββάτου.

Δείτε επίσης – Απίστευτο: Τι σπούδασε η Ελένη Μενεγάκη; Η δουλειά που άφησε για να γίνει παρουσιάστρια

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε ο γνωστός καλλιτέχνης με όλα όσα καταλογίζει στην εντυπωσιακή παρουσιάστρια

@kanarakis_pantelis

Η Ναταλία για την Ελένη! #panteliskanarakis #kanarakis #viralvideo #sex #tik_tok #fypシ #menegaki #germanou ❤️‍🔥⏱️♌️

Χορηγούμενο

♬ πρωτότυπος ήχος – kanarakis_pantelis


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button