ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοκάρει ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Τάιλερ: «Κάθε βράδυ τον…»

Οι νέες αποκαλύψεις για τη σχέση και τον γάμο τους

Χορηγούμενο

Σοκάρει ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Τάιλερ: «Κάθε βράδυ τον συνόδευα στο…» – Οι νέες αποκαλύψεις για τη σχέση και τον γάμο τους

Σοκάρει ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Τάιλερ: «Κάθε βράδυ τον συνόδευα στο…» – Στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» βρέθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τα πολιτικά θέματα, μίλησε και για τη γνωριμία του και τον επικείμενο γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ. Τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση διδύμων, η μητέρα επιστρέφει στο νοσοκομείο και ο γιατρός της λέει: «Λυπάμαι».

«Θα είναι ένα ευχάριστο, αλλά λιτό Σαββατοκύριακο για τους φίλους μας και τις οικογένειές μας που μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης για τον γάμο.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Στέφανος Κασσελάκης: Η χυδαία σεξιστική επίθεση που δέχτηκε δημόσια! (Βίντεο)

Η «περίεργη» γνωριμία με τον Τάιλερ

Για την γνωριμία τους με τον Τάιλερ, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Η σχέση μας με τον Τάιλερ άρχισε μέσω πανδημίας. Γνωριστήκαμε λίγους μήνες πριν τα lockdown, ήταν στην πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ στο νοσοκομείο στο Μανχάταν. Οι φίλοι μου και πρώην συνάδελφοι είχαν πάει στα εξοχικά τους και εμείς πηγαίναμε για την νυχτερινή του βάρδια κάθε μέρα στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης – Αποκάλυψη «βόμβα»: Κασσελάκης και Τάιλερ έτοιμοι να γίνουν γονείς με παρένθετη μητέρα!

Χορηγούμενο

Τον συνόδευα γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος. Όταν χτυπούσαν τις κατσαρόλες στις 7 το βράδυ, περπατούσαμε στη γειτονιά πριν πάει στο νοσοκομείο και προσωπικά… Δάκρυζα, συγκινούμουν, εκείνος τίποτα. Έλεγε πως αυτός ήταν ο ρόλος του, το λειτούργημά του».

Δείτε επίσης – Ο Στέφανος Κασσελάκης αγκαλιά με εκρηκτική ξανθιά! – «Αλληθώρισε» μέχρι και ο Τάιλερ! (Φωτο)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, όλα όσα ειπώθηκαν


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button