ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικός θάνατος 18χρονου από ηλεκτροπληξία σε λίμνη

Ένας φίλος προσπάθησε να επαναφέρει τον Hamric με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση

Χορηγούμενο

Η απόφαση μιας παρέας νεαρών να βουτήξουν στη λίμνη Smith Mountain κοντά στο Roanoke της Βιρτζίνια οδήγησε σε τραγωδία. Σύμφωνα με το New York Post, οι νεαροί είχαν μαζευτεί για να γιορτάσουν την 4η Ιουλίου. Όμως, η απόφασή τους να κολυμπήσουν στη λίμνη αποδείχθηκε μοιραία. Kαθώς ένας 18χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία και κατέληξε παρά τις προσπάθειες ενός φίλου του να τον κρατήσει στη ζωή κάνοντάς του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Η παρέα βρήκε μια αποβάθρα που σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν ως βατήρα για τις βουτιές τους. Ο 18χρονος Jesse Hamric ήταν ο πρώτος που βούτηξε, αλλά αμέσως οι φίλοι του αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν έσπευσαν να τον βοηθήσουν, υπέστησαν και οι ίδιοι μικρές ηλεκτροπληξίες, χωρίς να δώσουν αρχικά σημασία λόγω της έκτακτης ανάγκης.

Ένας φίλος προσπάθησε να επαναφέρει τον Hamric με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ενώ ένας άλλος κάλεσε ασθενοφόρο. Παρά τις προσπάθειες, ο 18χρονος είχε ήδη χάσει τη ζωή του όταν έφτασαν οι διασώστες.

Χορηγούμενο

Οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, θεωρώντας ότι η ηλεκτροπληξία προκλήθηκε από καλώδια μιας γεννήτριας που ακουμπούσαν το νερό. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γεννήτρια βρισκόταν στην αποβάθρα, η οποία φαίνεται να μην είχε ελεγχθεί για καιρό από τον ιδιοκτήτη.

Οι έρευνες για το τραγικό περιστατικό συνεχίζονται, ενώ ειδικός ψυχολόγος επισκέφθηκε το λύκειο από το οποίο είχε πρόσφατα αποφοιτήσει ο Jesse Hamric για να μιλήσει με τους μαθητές που τον γνώριζαν.

Δείτε το βίντεο:

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button