EΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο Κολωνάκι: Ληστές μπούκαραν σε γνωστό εστιατόριο!

Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας και η θρασύτατη δράση των κακοποιών

Χορηγούμενο

Σοκ στο Κολωνάκι: Ληστές μπούκαραν σε γνωστό εστιατόριο! Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας και η θρασύτατη δράση των κακοποιών

Σοκ στο Κολωνάκι: Ληστές μπούκαραν σε γνωστό εστιατόριο – Τα ξημερώματα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε κλοπή στο γνωστό εστιατόριο «Δεξαμενή» στο Κολωνάκι, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Νεκτάριου Νικολόπουλου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 03:30, δύο άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν στο κατάστημα, επιδεικνύοντας θράσος και αποφασιστικότητα.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ένας από τους δράστες έμεινε έξω από το μαγαζί, φυλώντας τσίλιες, ενώ ο άλλος μπήκε μέσα. Με γρήγορες κινήσεις, κατάφερε να πάρει το ποσό των 2.000 ευρώ από το κουτί της ταμειακής μηχανής. Ωστόσο, οι κλέφτες δεν περιορίστηκαν μόνο στην κλοπή χρημάτων.

Δείτε επίσης – Πού βρίσκεται το εστιατόριο του μέλλοντος; Οι σερβιτόροι είναι ρομπότ (βίντεο)

Συνεχίζοντας τη δράση τους, κατευθύνθηκαν στο ψυγείο του καταστήματος, από όπου έκλεψαν μπουκάλια αλκοόλ και τρόφιμα από την κουζίνα. Η συνολική αξία των κλαπέντων ειδών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και μαρτυρίες κατοίκων και περαστικών.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – «Ξινό» το γεύμα στη Μύκονο: Πήγε σε εστιατόριο και κλήθηκε να πληρώσει χρέη του ιδιοκτήτη!

Η κοινότητα του Κολωνακίου είναι αναστατωμένη από το περιστατικό, το οποίο προστίθεται σε μια σειρά κλοπών που έχουν σημειωθεί πρόσφατα στην περιοχή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button