EΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Ηράκλειο: Λεωφορείο παρέσυρε φυλάκιο με γυναίκα στο αεροδρόμιο!

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η τραυματίας!

Χορηγούμενο

Σοκ στο Ηράκλειο: Λεωφορείο παρέσυρε φυλάκιο με γυναίκα στο αεροδρόμιο! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η τραυματίας!

Σοκ στο Ηράκλειο: Λεωφορείο παρέσυρε φυλάκιο με γυναίκα στο αεροδρόμιο – Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 08/07 κοντά στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένα λεωφορείο χτύπησε ένα φυλάκιο, μέσα στο οποίο βρισκόταν μια κοπέλα.

Συγκεκριμένα, το φυλάκιο βρίσκεται στην είσοδο για τον έλεγχο των οχημάτων που σταθμεύουν μέχρι να παραλάβουν τουρίστες από το αεροδρόμιο. Η υπάλληλος ήταν μέσα όταν το λεωφορείο προσέκρουσε στο φυλάκιο, ανατρέποντάς το. Η κοπέλα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για εξετάσεις, σύμφωνα με το patris.gr.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Κηφισιά: Οδηγός λεωφορείου εκτελεί δρομολόγιο και παράλληλα λύνει σταυρόλεξο

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν. Ο χώρος όπου συνέβη το ατύχημα ανήκει στην ευθύνη του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Μιχάλης Βλατάκης, δήλωσε στο ίδιο μέσο ότι η υγεία της εργαζόμενης είναι η κύρια προτεραιότητα και εξέφρασε απορία για το πώς το λεωφορείο κατέληξε να χτυπήσει το φυλάκιο.

Δείτε επίσης – Βίντεο σοκ: Ο πρώην Υπουργός δέρνει υπάλληλο του «Ελ. Βενιζέλος»!

Χορηγούμενο

«Η κοπέλα θα φοράει κολάρο και θα παρακολουθείται για τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς, αποφύγαμε τα χειρότερα,» σχολίασε ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button