EΛΛΑΔΑ

Βίντεο σοκ: Η δολοφονία 23χρονου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Καρέ - καρέ το άγριο φονικό, οι φωνές και τα ουρλιαχτά

Χορηγούμενο

Βίντεο σοκ: Η δολοφονία 23χρονου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι – Καρέ – καρέ το άγριο φονικό, οι φωνές και τα ουρλιαχτά

Βίντεο σοκ: Η δολοφονία 23χρονου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι – Το Mega αποκάλυψε ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή που συνέβη τον περασμένο Απρίλιο έξω από ένα κλαμπ στο Μαρούσι, ενώ ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Το βίντεο καταγράφει καρέ καρέ τη δολοφονία ενός 23χρονου έξω από το νυχτερινό κέντρο από έναν συνομήλικό του. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο 23χρονος δέχεται τη μοιραία μαχαιριά στην καρωτίδα από τον δράστη.

Χορηγούμενο

Η αιματηρή συμπλοκή εκτυλίχθηκε έξω από το γνωστό κλαμπ τις πρώτες ώρες της Κυριακής. Στο βίντεο, το θύμα φαίνεται να είναι γεμάτο αίματα λίγα λεπτά πριν ξεψυχήσει.

Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα – Δηλώσεις σοκ από τον δράστη μετά το φονικό: «Την πουτάν@, την καριόλ@, την ξέκανα»

Οι σκηνές είναι συγκλονιστικές. Μια γυναίκα που βλέπει τη σορό αρχίζει να ουρλιάζει. Όλα συνέβησαν μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα. Ο 23χρονος, αφού δέχτηκε τη μαχαιριά στο λαιμό, προσπάθησε να αντιδράσει. Τράβηξε το όπλο που είχε μαζί του για να πυροβολήσει τον δράστη, ενώ με το δεξί του χέρι έπιασε τον λαιμό του.

Χορηγούμενο

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή στην είσοδο του μαγαζιού, με την παρέα του και τους υπεύθυνους του καταστήματος να καλούν για βοήθεια και την αστυνομία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Η αφορμή

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε από μια διαμάχη μεταξύ δύο παρεών μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Οι φίλοι του θύματος λογομάχησαν για μια ασήμαντη αφορμή με την παρέα του δράστη. Το θύμα, που δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί, ειδοποιείται από έναν φίλο του και σπεύδει στο κλαμπ.

Στο βίντεο φαίνεται ότι μέσα σε λίγα λεπτά ο δράστης βγαίνει από το κλαμπ αποφασισμένος να σκοτώσει. Συνοδεύεται από 6 άτομα από την παρέα του, ενώ έχει το χέρι του στην αριστερή τσέπη του παντελονιού όπου κρύβει το μαχαίρι.

Χορηγούμενο

Το άγριο φονικό

Όταν ξεκινά η άγρια συμπλοκή, ο δράστης τρέχει προς το θύμα και του καταφέρνει το θανάσιμο πλήγμα, μαχαιρώνοντάς τον στην καρωτίδα.

Το θύμα βγάζει ένα πιστόλι από το τσαντάκι του και προσπαθεί να απαντήσει. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης αιμορραγίας από την επίθεση, δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη. Το θύμα απομακρύνεται από το σημείο και λίγα μέτρα πιο μακριά πέφτει αναίσθητος στο έδαφος, ενώ ο δράστης τρέχοντας επιστρέφει στο μαγαζί.

«Ο θανών είναι αυτός που δέχθηκε επίθεση από τα άτομα της άλλης πλευράς και όχι όπως αρχικά είχε θεωρηθεί λανθασμένα ότι πήγε να χτυπήσει ή ότι χρησιμοποίησε το όπλο αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο», είπε η Μαρία Βαγενά, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου.

Οι πρώτοι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο όπου κείτεται νεκρός ο νεαρός μέσα σε… 10 λεπτά και συλλέγουν στοιχεία, με τον δράστη να παραμένει άφαντος.

Χορηγούμενο

«Η οικογένεια πέρα από το ότι αμαυρώθηκε το παιδί και η μνήμη του παιδιού για το γεγονός ότι δε συμμετείχε πουθενά, δεν είχε άλλη εμπλοκή, επιθυμεί να συλληφθεί άμεσα το συντομότερο δυνατό ο δράστης και να τιμωρηθεί», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Λίγη ώρα αργότερα, καταφθάνει ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους φίλους του… 23χρονου θύματος, τους υπεύθυνους του μαγαζιού και τους θαμώνες να βρίσκονται σε απόλυτο σοκ.

Εκτός από το θύμα, από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης ένας ακόμη 23χρονος, στρατιωτικός, και ένας 26χρονος.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button