EΛΛΑΔΑ

Οργή στην Ηλεία: Έβαλαν ξανά φωτιά στο σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής!

Το άγριο φονικό της ανήλικης κοπέλας που δεν μπορεί ο κόσμος να συγχωρέσει!

Χορηγούμενο

Οργή στην Ηλεία: Έβαλαν ξανά φωτιά στο σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής! Το άγριο φονικό της ανήλικης κοπέλας που δεν μπορεί ο κόσμος να συγχωρέσει με τίποτα!

Οργή στην Ηλεία: Έβαλαν ξανά φωτιά στο σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής – Πρόκειται για παράπηγμα στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας, το οποίο είχε επιχειρηθεί να καεί ξανά την ημέρα της κηδείας της 11χρονης.

Σύμφωνα με το ΗΛΕΙΑLIVE, το σπίτι του 37χρονου που δολοφόνησε την 11χρονη στην Μυρτιά της Ηλείας έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης για δεύτερη φορά. Το κορίτσι είχε αντισταθεί στην προσπάθειά του να το βιάσει.

Χορηγούμενο

Πρόκειται για ένα λυόμενο παράπηγμα στο χωριό Μυρτιά, το οποίο είχαν επιχειρήσει να κάψουν και την ημέρα της κηδείας της 11χρονης, πριν ένα μήνα, ως πράξη αντεκδίκησης για τη στυγερή δολοφονία και την απόπειρα βιασμού που διαπράχθηκαν σε βάρος της.

Το σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής
Έβαλαν ξανά φωτιά στο σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής
Οργή λαού στην Ηλεία!

Οργή στην Ηλεία για τον παιδοβιαστή και δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής: Οι δικηγόροι αρνούνται να αναλάβουν την υπεράσπισή του!

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας, ένα νέο περιστατικό προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, η οποία συνέχισε τη δράση της μέχρι αργά το βράδυ.

Χορηγούμενο

Στην πρώτη πυρκαγιά, το λυόμενο υπέστη μερικές ζημιές, ενώ η νέα φωτιά φαίνεται να προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες καταστροφές.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Ηλεία διερευνά το περιστατικό.

Ανατριχίλα στην Ηλεία: Το τελευταίο σημείωμα της 11χρονης Βασιλικής πριν τη σκοτώσει ο θείος της

Η άγρια δολοφονία και η σοκαριστική ομολογία του δολοφόνου

Η υπόθεση της βίαιης δολοφονίας της 11χρονης από τον 37χρονο θείο της συγκλόνισε την Ηλεία και όλη την Ελλάδα πριν από ένα μήνα.

Χορηγούμενο

Ο δράστης ομολόγησε με κυνικό τρόπο ότι τη σκότωσε όταν η Βασιλική απείλησε να το πει στους γονείς της.

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της και την σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο», δήλωσε ο… 37χρονος.

Ο 37χρονος χτύπησε το κορίτσι με κατσαβίδι στην καρδιά και στη σπλήνα.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά υπήρχαν τραύματα στα χέρια του παιδιού, δείχνοντας ότι η ανήλικη προσπαθούσε να αμυνθεί.

Χορηγούμενο

Η Βασιλική πάλεψε για τη ζωή της μέχρι το τέλος. Ένα κορίτσι που γεννήθηκε μαχήτρια.

«Αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε, γεννήθηκε με πρόβλημα στο συκώτι. Είχε καρκίνο. Έκατσα τρεις μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο, παρά αυτό το πράγμα», δήλωσε η μητέρα της 11χρονης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button