EΛΛΑΔΑ

Έρευνα για τη «Μαφία της Μυκόνου» διατάσσει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά τη δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό

Σημαντικές εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Χορηγούμενο

Σημαντικές εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, καθώς η αστυνομία στρέφει τις έρευνές της προς το νησί της Μυκόνου. Για τον εντοπισμό του ηθικού αυτουργού.

 

Χορηγούμενο

Σήμερα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, απέστειλε στον Αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών και Επόπτη της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στη δίωξη του Οργανωμένου Εγκλήματος. Εντολή για την έναρξη προκαταρκτικής εξέτασης ή προανάκρισης για τη λεγόμενη «Μαφία της Μυκόνου».

Αυτή η εγκληματική ομάδα φαίνεται να δρα όχι μόνο στη Μύκονο. Αλλά και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, καθώς και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, επηρεάζοντας διάφορους τομείς. Όπως τις οικοδομικές δραστηριότητες . Αγοραπωλησίες ακινήτων, την προστασία επιχειρήσεων, και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Η εντολή ζητά τη διερεύνηση σοβαρών εγκλημάτων, όπως ανθρωποκτονίες, εκβιάσεις, βαριές σωματικές βλάβες, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Και παραβιάσεις της πολεοδομικής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Η εγκληματική δραστηριότητα περιλαμβάνει επίσης τη διακίνηση ναρκωτικών και πλαστογραφίες.

Χορηγούμενο

Στην επιστολή, ζητείται η συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής και η αξιοποίηση όλων των δικονομικών δυνατοτήτων, όπως η άρση τηλεφωνικού . Και η διεξαγωγή ειδικών ανακριτικών πράξεων, με στόχο την καταπολέμηση της εγκληματικής δραστηριότητας και την αποκατάσταση της νομιμότητας. Η πορεία των ερευνών θα πρέπει να κοινοποιείται στον αρμόδιο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button