ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γλέντια και χαρές στην Κρήτη: Παντρεύτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης! (Φωτο)

Ποιά είναι η ξανθιά καλλονή που του έκλεψε την καρδιά;

Χορηγούμενο

Γλέντια και χαρές στην Κρήτη: Παντρεύτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης! Ποιά είναι η ξανθιά καλλονή που του έκλεψε την καρδιά;

Γλέντια και χαρές στην Κρήτη: Παντρεύτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης – Ο δημοσιογράφος του “Ράδιο Κρήτη”, Γιώργος Παπαδάκης, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Όλγα Καπελλάκη και βάπτισαν τον γιο τους σε μια τελετή στο ειδυλλιακό λιμάνι της Άρβης. Το ζευγάρι, μαζί με τον γιο τους Ιωάννη, γιόρτασε τον γάμο του με έναν όμορφο πρώτο χορό. Ο μικρός Ιωάννης βαπτίστηκε με νονό τον πρώην λιμενάρχη Ηρακλείου και νυν Ναυτιλιακό ακόλουθο στο Ρότερνταμ, Ευθύμη Δουβή.

Δείτε επίσης – Ο γάμος της χρονιάς: Παντρεύτηκε πασίγνωστη δημοσιογράφος! (Φωτο)

Χορηγούμενο

Η γαμήλια τελετή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Άρβη, ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, σύμφωνα μάλιστα και με το παραδοσιακό έθιμο. Η νύφη έλαμπε από χαρά και ευτυχία, όπως και ο τρισευτυχισμένος γαμπρός, Γιώργος, που εντυπωσίασε με την κομψότητά του. Ο νονός Δουβής ξεχώρισε για τις εξαιρετικές χορευτικές του ικανότητες στα κρητικά χορευτικά.

Δείτε επίσης – «Βόμβα»: Παντρεύτηκε κρυφά και ο Νίκος Καρβέλας την εκλεκτή της καρδιάς του;

Η τούρτα του γάμου τους τρισευτυχισμένου ζεύγους

Δείτε επίσης – «Βόμβα»: Παντρεύτηκε κρυφά η Μαρί Κωνσταντάτου

Χορηγούμενο

Γιώργο και Όλγα, να ζήσετε και να έχετε υγεία και ευτυχία στην οικογένειά σας! Από εμάς, οι πιο θερμές ευχές μας να σας συντροφεύουν σε όλες τις στιγμές της νέας σας ζωής!…


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button