EΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Ηράκλειο – Εντολή εκκένωσης μέσω 112

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (15/7) στην Πυροσβεστική λόγω πυρκαγιάς

Χορηγούμενο

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (15/7) στην Πυροσβεστική λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο.

Το 112 έστειλε μήνυμα προς τους κατοίκους της περιοχής για να εκκενώσουν την περιοχή. Το μήνυμα έγραφε: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Ηρακλείου Κρήτης. Εάν βρίσκεστε στην περιοχή απομακρυνθείτε προς Ηράκλειο».

Χορηγούμενο

Στο σημείο βρίσκονται πεζοπόρα τμήματα και οχήματα της Πυροσβεστικής. Ενώ επιχειρούν και δύο εναέρια μέσα. Η κατάσβεση είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Επιπλέον, στην περιοχή παρευρίσκονται ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Κρήτης, Γιώργος Τσικαλάς, και ο Περιφερειακός Διοικητής Ηρακλείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μιχάλης Σεληνιωτάκης, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button