EΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Η στιγμή που η 16χρονη μαχαιρώνει την 19χρονη – Βίντεο σοκ

Η ερωτική αντιζηλία πίσω από την επίθεση και οι εικόνες που κόβουν την ανάσα

Χορηγούμενο

Πειραιάς: Η στιγμή που η 16χρονη μαχαιρώνει την 19χρονη – Η ερωτική αντιζηλία πίσω από την επίθεση και οι εικόνες που κόβουν την ανάσα

Πειραιάς: Η στιγμή που η 16χρονη μαχαιρώνει την 19χρονη – Ένα βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καταγράφοντας την επίθεση μιας 16χρονης σε μια 19χρονη έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στο βίντεο του enikos.gr φαίνεται η στιγμή που η 16χρονη μαχαιρώνει την 19χρονη, ενώ παρών είναι και ένας 20χρονος χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη ως συνεργός στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 20χρονος φρόντισε να εξαφανίσει το μαχαίρι, το οποίο παραμένει άφαντο.

Χορηγούμενο

Σοκ στον Πειραιά: Ανήλικη πήγε να σκοτώσει 19χρονη έξω από νυχτερινό μαγαζί!

Γύρω από την τραυματισμένη κοπέλα, η οποία κείτεται στο οδόστρωμα, έχουν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα, αλλά κανένας δεν επεμβαίνει για να σταματήσει την 16χρονη που την μαχαιρώνει με μανία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο την ανήλικη όσο και τον 20χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί προηγουμένως για τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη με θύμα τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.

Χορηγούμενο

Άγριο φονικό στη Φλώρινα: 32χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον νέο σύντροφο της πρώην του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο της 16χρονης ήταν η ερωτική ζήλια, καθώς θεώρησε ότι το θύμα προσπαθούσε να προσεγγίσει τον 20χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Ο 20χρονος φρόντισε να εξαφανίσει το μαχαίρι και διέφυγε μαζί με την 16χρονη, αφήνοντας την 19χρονη αιμόφυρτη στον δρόμο.

Δείτε το βίντεο

Η 19χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button