ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το αποκάλυψε ο Γκλέτσος: Το αντρικό φύλο πάντα με…

Ο ηθοποιός λύνει τη σιωπή του και ξεσπά

Χορηγούμενο

Το αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος: Το αντρικό φύλο πάντα με… Ο ηθοποιός λύνει τη σιωπή του και ξεσπά για τις αντιδράσεις στην Ελλάδα

Το αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος: Το αντρικό φύλο πάντα με… Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά για τις δημόσιες αντιδράσεις από τη δήλωσή του ότι: «Το Ψάρι Ψήνεται και από τις Δύο Πλευρές»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, γνωστός ηθοποιός και πολιτικός, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και σχολίασε εκ νέου την πολυσυζητημένη δήλωσή του «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», η οποία είχε προκαλέσει έντονα σχόλια και αίσθηση.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – «Βόμβα» από τον Απόστολο Γκλέτσο για τη Ζωή Λάσκαρη και τον θάνατό της: «Κατά τη γνώμη μου, ήταν…»

«Όσο συζητιέται αυτή η δήλωση, τόσο η ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα δεν θα βρει την ησυχία της. Στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα μια κομπλεξική επαρχία. Όταν θα σταματήσουν να συζητιούνται αυτές οι δηλώσεις, τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα. Ακόμη είμαστε το χωριό, το κομπλεξικό, που κρυβόμαστε πίσω από την κουρτίνα και τραβάμε τα παραθυρόφυλλα. Ήμουν δήμαρχος τότε και μάθαινα διάφορα. Στη Στυλίδα η δήλωσή μου αυτή πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση. Ήμουν μεγάλος όταν έκανα αυτή τη δήλωση, ήμουν 55 χρονών. Πάντα με προσέγγιζε εμένα το αντρικό φύλο, δεν άλλαξε κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button